Při autonehodě zemřel mladý zpěvák, který si v posledních letech získal srdce milionů Čechů

Fotografie: Honza Groh / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Při tragické dopravní nehodě v centru Bratislavy zemřel účastník oblíbené talentové soutěže. Nadějnému zpěvákovi bylo 29 let.

Slovenský server Noviny přinesl zprávu o tragické autonehodě, při které zahynul teprve 29letý Enrico Miško. Bývalého hokejistu a nadějného rappera si diváci pamatují z minulého ročníku Československo má talent. Před kamerou se svěřil, že hledá nový směr svého života. V havarovaném voze byly nalezeny láhve s alkoholem a injekční stříkačky. Jak k tragické nehodě, která se stala na prázdné ulici, došlo, to je stále v šetření policie.

V roce 2022 se zúčastnil talentové soutěže

V roce 2022 přišel Enrico Miško předvést své umění do oblíbené talentové soutěže. Tou dobou mu bylo 27 let a stále se nevyrovnal s tím, že musel ze zdravotních důvodů skončit s hokejem, kterému se věnoval 16 let. Své nesplněné touhy a zmařené sny mu pomáhala léčit hudba. Před porotou se předvedl s autorskou písní. Jeho rap zaujal nejen porotu, ale nadchnul i diváky.

„Hrál jsem dlouho hokej, ale musel jsem s tím bohužel skončit kvůli zdravotním komplikacím. Dodnes jsem se s tím nevyrovnal, takže rap je má jediná záchrana, jak se dát psychicky do kupy,“ uvedl tehdy podle CNNPrimaNews. A vůbec si nevedl špatně. Enrico Miško se ukázal jako mimořádně talentovaný raper, který už však své fanoušky bohužel nepotěší. 22. února se stal obětí tragické autonehody, která se odehrála v centru Bratislavy.

svíčky a květiny

Jeden z mála hudebníků, kteří slávou přesáhli Česko a Slovensko, zemřel ve věku 71 let

Příčina nehody se stále vyšetřuje

Po 23. hodině spěchala policie a záchranná služba na Zlaté piesky, kde mělo jeho osobní vozidlo přejet do protisměru a nabourat do sloupu veřejného osvětlení. V době nehody byl řidič na silnici sám. I když se záchranářům podařilo muže resuscitovat, svým zraněním bohužel podlehl později v nemocnici. K vozu byli přivoláni kriminalističtí technici, protože v autě byly nalezeny injekční stříkačky a láhve s alkoholem.

Příčina nehody se tak stále vyšetřuje. Policie se rovněž obrátila o pomoc i na veřejnost. Pokud se někomu podařilo zachytit autonehodu na kameru nebo existují svědci, kteří mají k nehodě co říci, mají se obrátit na Policii Slovenské republiky. Na SvětěKreativity jsme rovněž informovali o nedávném náhlém úmrtí trenéra české reprezentace. Bylo mu 43 let.

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*