Dnes Neděle - mlha 23°C
Zítra Pondělí - bourky 24°C
Neděle 26. 5. 2024
Svátek má Filip
Pražské drby
Co se v Praze povídá
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Nacher se stal členem ANO, schválilo to předsednictvo hnutí
Pražský zastupitel a poslanec Patrik Nacher (ANO). Foto: JP

Nacher se stal členem ANO, schválilo to předsednictvo hnutí

Poslanec a předseda pražských zastupitelů ANO Patrik Nacher se stal členem hnutí ANO, a to zhruba po deseti letech, kdy za něj pravidelně kandiduje do Sněmovny a na pražský magistrát. Nacherův vstup do ANO dnes schválilo celostátní předsednictvo hnutí, sdělil ČTK mluvčí Martin Vodička.

„S tou značkou jsem nedílně spojen, takže to uzrálo a přišlo mi to jako logický krok. V mém přístupu a tématech, kterým se věnuji, se nezmění vůbec nic. A těch deset let je jen symbolických," řekl ČTK Nacher minulý týden, kdy jeho vstup do hnutí schválilo předsednictvo pražského ANO.

 Nacher je politik, ekonom a finanční poradce. Jako podnikatel se stal v minulosti známým mj. jako provozovatel serveru Bankovní poplatky.com, organizátor petice proti poplatkové politice bank a ankety o nejabsurdnější bankovní poplatek. V minulosti se pohyboval v politice, když byl mj. mluvčím Unie svobody-DEU a mediálním poradcem.

Poslancem je Nacher od roku 2017. Aktuálně je též místopředsedou poslaneckého klubu ANO. V dolní parlamentní komoře zastává pozice místopředsedy hospodářského výboru, je též členem výboru rozpočtového.

 


Autor: ČTK

Zastupitelka Prahy 4 Sýkorová složila zastupitelský mandát, přestěhovala se

Včera v 18:11

Zastupitelka Prahy 4 Vladimíra Sýkorová (Piráti) složila zastupitelský mandát. Své rozhodnutí sdělila v pátek na mimořádném jednání zastupitelstva. Důvodem je změna trvalého bydliště, nebydlí už ve čtvrté městské části. Na její místo nastoupí náhradník za Piráty, kterým je Helena Buchtová. Podle...

Novým předsedou Kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha 1 je Jonáš Felkl

24. května 2024 v 16:20

Na svém zasedání v úterý 21. května zvolilo Zastupitelstvo MČ Praha 1 nového předsedu kontrolního výboru. Stal se jím zastupitel Jonáš Felkl (bez politické příslušnosti), který kandidoval za Praha 1 Sobě. Nahradil tak Pavla Čižinského rovněž z uskupení Praha...

10. mimořádné zasedání zastupitelstva Prahy 4 bude v pátek 24. května

20. května 2024 v 07:44

10. zasedání Zastupitelstva městské části Praha 4 se uskuteční v pátek 24. května od 9 hodin v zasedacím sále č. 301 v budově historické Nuselské radnice v Táborské ulici č.p. 500.

Další články
Nahoru