Domácí mazlíčci herců ze seriálu Ulice: Obermaierové pomáhá s usínáním čivava, Randová má fenku francouzského buldočka

Herci ze seriálu Ulice a jejich mazlíčci: Obermaierová, Randová a Svoboda milují psy
Zdroj: se souhlasem TV Nova
Dějem seriálu Ulice hýbe pes Darko, do kterého se v útulku zamilují Lexík a Kateřina.Lumírovi se to nelíbí a hledá důvody, proč nejde mít doma psa.Povede se Kateřině s Lexíkem přemluvit Lumíra a budou mít psího kamaráda?Zatímco v seriálu Ulice se Lumír chlupáčovi brání, ve skutečnosti jeho herecký představitel Václav Svoboda psy miluje.+ 3 fotky+ 4 fotky

V seriálu Ulice se občas objeví zvířata, třeba v nových dílech si Lexík vyhlédl v útulku psa, kterého si chce vzít domů. Jak to ale mají s domácími mazlíčky herci Jaroslava Obermaierová, Martina Randová nebo Václav Svoboda?

Imrich Rešeta
Imrich Rešeta 07. 03. 2024 17:30

Lexík (Filip Hornyak) a Kateřina (Martina Randová) se v útulku pro psy zamilují do Darka, kterého by si rádi vzali domů. Zatímco Vendula (Anežka Rusevová) a Vilma Nyklová (Jaroslava Obermaierová) jsou pro, Lumír (Václav Svoboda) má ihned tisíc důvodů proti. Jak to nakonec dopadne? Na to se můžete podívat v seriálu Ulice, který Nova vysílá každý všední den od 18:30.

Jaroslava Obermaierová a její domácí mazlíčci

Populární herečka jezdí na natáčení seriálu Ulice i se svými pejsky od samého začátku, tedy od roku 2005. Nyní ji doprovází Vašík, čivava, která poslušně čeká v šatně. A co dělá, když panička pracuje? Prý lenoší a odpočíva. Když do šatny Jaroslavy Obermeierové vstoupí někdo jiný, plachý Vašík okamžitě zalézá do svého úkrytu.

"Když jsme se synem zůstali sami, tehdy mu bylo dvanáct let, pořídila jsem si malou jezevčí holčičku Nelinku. Strávila s námi patnáct krásných let. Poté jsem měla deset let krysaří fenku Parisku a teď mám čivavu Vašíka. Je plachý, citlivý a miluje mě a já jeho. Každý večer vedle mě usíná, mám ho místo prášku na spaní," prozradila Jaroslava Obermaierová.

Vašík se podle jejích slov celou dobu chová vzorně. Odpočívá ve své tašce, ani jednou nezaštěká. Hereččini kolegové často ani netuší, že je tam s ní...

Pejsek Martiny Randové

Velkou milovnicí a zkušenou chovatelkou čtyřnohých mazlíčků je také Martina Randová.Mám holčičku francouzského buldočka Mínu, tedy Vilemínu - což byla Drákulova nevěsta. Je jí úctyhodných dvanáct let, je to taková psí dáma v letech. A je úžasná. I přes několik zdravotních komplikací a operací nám stále dokazuje, že s námi chce zůstat ještě dlouho,“ říká herečka o své vzorné fence, která ji poslouchá na slovo.

"Po zánětu mozku, který prodělala v osmi letech a následné delší době strávené na klinice, jí teď chvíli trvá, než jí některé informace do té psí hlavinky tzv. ‚dotečou‘. Ale my to chápeme, respektujeme a o to víc jí milujeme,“ dodává Randová.

Václav Svoboda se psa dočkal až díky dceři

Po psím kamarádovi toužil jako malý kluk, ale nedočkal se ho, protože si to rodiče nepřáli. Václav Svoboda si ale přesto uchovává báječnou vzpomínku, jednou měl o prázdninách půjčeného malého voříška.

"Později i moje dcera zatoužila po psím parťákovi, a tak jsme si pořídili štěně anglického špringršpaněla Andyho. Byl to skvělý společník, který nás doprovázel skoro 14 let. A dokonce se se mnou objevil v jedné epizodě seriálu Pět mrtvých psů. Andy poslouchal režiséra Hřebejka na slovo a ten z něj byl tenkrát naprosto nadšený,“ vzpomíná na svého prvního psa herec Václav Svoboda.

Po Andyho skonu si pořídili pejska stejné rasy. Jordan je také skvělý společník, má rád lidi, děti i ostatní psy.

Zdroj informací:
TV Nova: Seriál Ulice

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články