Celebrity

8. března 2024 09:00

David Laštovka

Herečka Hudečková žije v podkrovním bytě v centru Prahy. Z terasy je vidět až na Říp

Herečka a dabérka Martina Hudečková se po smrti životního partnera Juraje Herze nastěhovala do podkrovního bytu v pražských Vinohradech s jedinečným výhledem na celou Prahu. Nahlédněte do jejího soukromí, jak to u ní doma vypadá?

Martina Hudečková, která v únoru oslavila šedesáté narozeniny, svůj nynější byt vybírala ještě se svým životním partnerem, o třicet let starším režisérem Jurajem Herzem, který zemřel před šesti lety. Původně ho kupovala jako investici, po smrti partnera se do krásného činžovního domu na Vinohradech přestěhovala. Toto místo považuje za strategické, v blízkosti se nachází spousta obchodů a do centra města to má kousek. Byt, který byl důmyslně vyprojektován architektem, byl vybudován z půdy.

Z ložnice vede vstup do koupelny s velkou vanou

Obývacímu pokoji, který je propojen s kuchyní, vévodí velmi praktický barokní sekretář, do něhož se vejde spousta věcí. Kuchyň je moderně vybavena a Martina v ní má po ruce vše, co potřebuje. Raritou je velká americká lednice v červené barvě. Z prostorné ložnice se střešními okny, která je zařízena bílým nábytkem a květinovými dekoracemi, vede přímý vstup do koupelny s velkou vanou. Druhá koupelna se sprchovým koutem je určena hostům.

Podívejte se také na bydlení Roberta Rosenberga. Má dvě koupelny a v ložnici díru

Nechybí ani menší pracovna se šatnou s vestavěnými skříněmi, která slouží zároveň i jako knihovna. Byt je výjimečný velkou terasou, z níž je za slunečního počasí vidět až za Říp. Balkon je plný květin a krásné výzdoby.

Do slavného režiséra se zamilovala během natáčení

Martina Hudečková, rodačka z Prahy, během života žila v několika bytech, v tom současném je maximálně spokojená. „Jakmile jsem ten byt poprvé uviděla, zaujal mě. Cítím se tu moc dobře a nic mi tu nechybí,“ uvedla poslední láska režiséra Juraje Herze.

Zamilovali se do sebe v roce 2009 během natáčení filmu Habermannův mlýn. Po celou dobu je pojil krásný vztah plný porozumění a lásky. Martina mu byla oporou až do jeho smrti. Juraj Herz zemřel 8. dubna roku 2018 ve věku 83 let. Martinu Hudečkovou nyní můžeme vídat i v seriálu ZOO na Primě.

Podívejte se také na rozhovor s Bárou Štěpánovou. Promluvila o bydlení i o módě:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.