InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Cesta na dovolenou aneb Jak se vyhnout dezinformacím

    pondělí 20.5 13:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Lidická 1, České Budějovice

  • Lék Dr. Stejskala

    pondělí 20.5 15:00 - Jihočeské divadlo Dr. Stejskala 424/19, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Písecká devatenáctka na úvod jara zapsala první porážku v sezoně

PÍSEK – V sobotu 9. března odstartovala jarní část České divize dorostu. Písecká devatenáctka po podzimu vede tabulku. Ani jednou neprohrála, a má tedy slušně nakročeno zpět do ligy. Druhá polovina sezony ale pro celek trenéra Petra Bílého dobře nezačala. Žlutomodří na umělce přivítali rezervu Petřína Plzeň a poprvé vyšli naprázdno. Domácí sice po půl hodině vedli, když pokutový kop proměnil sám faulovaný Dan Kohout. Hned po přestávce ale dostali výhodu penalty po nedovoleném zákroku Jakuba Maláta také Západočeši a i oni byli úspěšní. Druhá půle ani z jedné strany moc fotbalové krásy nepřinesla. Sedm minut před koncem pak rozpoutal plzeňskou radost Denis Karpíšek. Písek už odpovědět nedokázal a prohrál 1:2. Těsnou porážku připravil Petřín také mladšímu dorostu Písku. Domácí už po poločase ztráceli tři branky. Ve druhém dějství se sice díky dvěma trefám Matyáše Bryndy dostali na dostřel, ale vyrovnat už se jim nepodařilo.

FC Písek U19 – SK Petřín Plzeň U19 B 1:2 (1:0)
Branky: 32. Kohout (penalta) – 48. Kasík (penalta), 83. Karpíšek
Písek: Kubec - Pineau (64. Václavík), Budil (79. Barák), Klimeš, Malát (58. Pinta) - Maroušek, Hořánek (58. Dufek), Janda, Mařík, Sedláček (79. Pergler) – Kohout

FC Písek U17 – SK Petřín Plzeň U17 B 2:3 (0:3)
Branky: 48. a 71. Brynda – 3. Šilhavý, 8. Villino, 44. Romaňuk (penalta)
Písek: Lis - Kešner (46. Beránek), Opelka, Šimák, Illich (75. Ravlynets) - Vierer (46. Lojík), Janoušek (65. Šálek), Šuba, Hovorka - Veselý, Kortan (46. Brynda)

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace