Synové Jana Dolanského doprovodili tatínka do společnosti. Starší Max se nedávno odstěhoval a věnuje se herectví

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
Jan Dolansky
Zdroj: Profimedia

Jan Dolanský se naplno věnuje své herecké kariéře. Kromě toho ale také s manželkou vychovává dva syny. Johan a Maxmilián jsou velmi pohlední mladíci. Starší ze synů se už dnes věnuje showbyznysu, na podporu rodičů ale nespoléhá a snaží se vybudovat si kariéru za pomoci vlastního talentu.

Po mamince i po tatínkovi zdědil ty nejlepší předpoklady k tomu, aby se jednou sám začal objevovat před kamerou. A rodiče mu to rozhodně nezakazují. Zároveň ale chtějí, aby si cestičku vyšlapal sám a nikdo pak nemohl tvrdit, že šlo o protekci, píše Svět Ženy.

Všestranně nadaný

Max je nadaný nejen umělecky, ale také sportovně. V tomto ohledu někdy jeho maminka trochu trne.

„Skáče street parkour, to jsou ti kluci, co jdou po ulici a najednou někam vyběhnou a skočí přemet. Je to o nervy. Třeba předevčírem si málem překousl jazyk. Bojím se o něj, ale co můžu dělat? Nic,“ svěřila se.

Vlasáková má s hercem také dceru Amélii a z předchozího vztahu ještě dceru Sofii. A i ty se rozhodly vydat uměleckým směrem. Sofie je malířka, Amálka je kostýmní výtvarnice. Kam povedou kroky nejmladšího Johana, to zatím jasné není.

Pohlední synové

Nedávno se Dolanský ukázal s oběma svými syny ve společnosti. A dá se předpokládat, že o děvčata nebudou mít nouzi. Oba mladíci jsou pohlední a sympatický úsměv zdědili po tatínkovi.

Jan Dolanský, Maxmilian Dolanský, Johan Dolanský

Zdroj: Profimedia

Max se před krátkým časem odstěhoval od rodiny, což jeho otec prý dokonce oplakal.

„Teď jsem se čerstvě odstěhoval. Táta mi se stěhováním ještě pomáhal, poplácal mě po zádech, ale pak mi máma volala, že jí brečí na rameni, že tam nejsem. Tak nevím. Ale i mně ta rodina nějakým způsobem chybí,“ svěřil se mladík.

Zdroj: Kafe, Extra, Super, Svět Ženy

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články