Láska je slepá 6: Ukázka láká na praní špinavého prádla, až se účastníci znovu setkají

Láska je slepá 6: Ukázka láká na praní špinavého prádla, až se účastníci znovu setkají | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 2 obrázky
Už ve čtvrtek přichází na Netflix „reunion“, kde se dozvíme, jak to se zamilovanými páry dopadlo.

I první řada show Láska je slepá (Love Is Blind) měla spoustu momentů, které působily uměle, ale jedno se jí muselo nechat: Skutečně se podařilo seznámit lidi, kteří by spolu možná jinak ani nepromluvili a do dnešního dne existuje hned několik párů, které jsou stále spolu. I páry z nejstarší natáčené už v roce 2018. Možná právě to k Love Is Blind láká často i diváky, kteří se jinak seznamovacím reality-show vyhýbají obloukem.

Po odvysílání každé řady přichází „Reunion“ - sraz soutěžích několik měsíců (až let) po natáčení. Neochvějní romantici, přesvědčení o síle slepé lásky, se tu dozvědí, jestli zamilované hrdličky stále spokojeně vrkají. Cyničtí diváci už se nemůžou dočkat, až se bude prát špinavé prádlo. A že je ho tentokrát pořádná hromada.

V šesté sérii si pouze Amy a Johnny řekli své ano. Jsou stále spolu? AD a Clay došli k oltáři. AD si poněkolikáté v životě vybrala emocionálně nevyzrálého partnera, Clay se zalekl, že bude opakovat chyby svého otce a další manželství skončí krachem. Zdálo se nicméně, že to mezi dvojicí úplně uzavřené pořád není. Reunion odhalí víc. Chelsea a Jimmy se předháněli v tom, kdo na internetu posbírá na svou stranu víc odpůrců. Prakticky od počátku bylo zřejmé, že je vztah předurčený k nezdaru, ale podařilo se dvojici alespoň zakopat válečnou sekeru? Laura už se osobně nechtěla účastnit, ale na Reunion přichází jak její bývalý Jeramey, tak jeho alternativní volba Sarah Ann. Tak uvidíme, zda z téhle strany milostného trojúhelníku nakonec něco vzešlo, nebo to také dopadlo bledě. A Kenneth se s Brittany rozešel tak náhle, že by nebylo špatné, kdyby se z něj moderátorům konečně podařilo vypáčit, v čem vlastně při natáčení byla potíž.

Pokud jste do show zažraní, nebo trávíte hodně času na sociálních sítích, tak už možná odpovědi na některé z otázek znáte, ostatní je snad dostanou v úhledném balíčku během Reunion. Dále se bude řešit, zda měl Trevor opravdu v době natáčení vážnou známost, jak se delší dobu na internetu píše a zdá se, že odhalíme i to největší tajemství všech dosavadních sérií Love Is Blind: Johnny nám snad prozradí, jak to, že má ve 28 letech tak mizerné znalosti o lidském rozmnožování a antikoncepčních metodách.

Reunion budou znovu moderovat Nick a Vanessa Lachey, kteří jsou jinak během vlastní show naprosto zbyteční. Tak třeba pro jednou nebudou křečovití a projeví trochu uvěřitelné empatie, jako Jessica Almenäs, moderátorka švédské verze. Staví se také někteří účastníci předchozích řad: Tiffany a Brett, Chelsea a Kwame, Alexa a Brennon, Colleen a Matt, Izzy, Micah a Giannina.

Předchozí Reunion Netflix zkoušel vysílat živě a bylo z toho ohromné fiasko. Stream se nepovedlo rozjet, diváci čekali bez jasných informací o tom, jak dlouho ještě budou zírat na prázdnou obrazovku, a účastníci v sále byli po nesmyslně dlouhém čekání dost zvadlí. Tentokrát se Netflix naštěstí podobným zbytečným experimentům vyhnul a Reunion normálně předtočil, tak jako to dělal předtím. Na streamovací platformě bude epizoda ve středoevropském pásmu k vidění od 2:00 v noci ze středy na čtvrtek, 14. března.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu