Michael Skalický se objevil v prvním díle Survivoru, nakonec si ale soutěž příliš dlouho neužil, jelikož po pár hodinách na ostrově zkolaboval a musel být převezen do nemocnice.

Pár dní po úspěšném zákroku se hudebník objevil na kmenové radě, kde sdělil ostatním soutěžícím, že bohužel nemůže dále v show setrvat a bude se snažit přihlásit za rok.

„Hlavně musíte hrát, udělat z toho mega show, abych se mohl příští rok přihlásit znovu. Je to můj sen a příští rok budu absolvovat milion castingů znovu a uvidím, jestli se mi to povede, nebo ne,“ vzkázal Michael kamarádům z kmene.

Pak ale přišlo pro operního pěvce překvapení, které rozhodně nečekal. Moderátor Ondřej Novotný mu totiž předal zlatou vstupenku, díky které může bez dalších castingů nastoupit příští rok do hry.

I přesto že jeden hráč náhle odpadl, kmenová rada dále probíhala dle pravidel a další musel z kola ven.

Nečekaná změna taktiky

Kmen Titánů tentokrát těsně před hlasováním změnil svou strategii a na poslední chvilku zvolili do duelu Katku společně s bývalou přítelkyní Jakuba Prachaře Denisou Dvořákovou.

Děvčata čekala soutěž, kde hrál hlavní roli postřeh. Denisa s Kateřinou měly za úkol každá jako první chytit na stolku před sebou vyskládaná dřevěná kola. Více se nakonec dařilo topmodelce Denise a díky tomu se mohla vrátit ke svému kmeni.

Týmu celebrit alias Titánům se zatím v Survivoru příliš nedaří. Druhý kmen Lovců je drtí prakticky ve všech výzvách.

Proto nemají dostatek jídla a postupně u nich dochází k frustraci. Už podruhé navíc museli absolvovat mezi sebou boj o osobní imunitu a rozhodnout o tom, koho napíší do duelu na kmenové radě.

Kartami pak zamíchala hlavně influencerka Yenifer Cao, která svými intrikami zkusila na svou stranu otočit co nejvíce spoluhráčů a i když plánovala vyhodit Mykýře, nakonec se nechala přemluvit k ženskému duelu.

Třicetiletá barmanka Kateřina se tedy jako nově příchozí ohřála v reality show pouhé dva díly. Na všechny čtyři epizody Survivoru 2024 se můžete podívat Voyu.

Související články