Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Fábryová
11. března 2024 14:20
Čas čtení 0:44

Poslanec Glück napadl novinářku Denníku N. Nelíbil se mu článek, v němž připomněla, jak se chtěl vyhnout mobilizaci

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené

Slovenský poslanec Glück se chtěl vyhnout mobilizaci v případě války.

Jednatřicetiletý poslanec za Smer-SD Richard Glück na Facebooku slovně napadl novinářku Denníku N Marii Benedikovičovou. Reportérka upozornila, že Glück před lety natočil video, ve kterém tvrdí, že by v případě války nebojoval.

Glück se chtěl v případě mobilizace vyhnout válce. Paradoxně však nyní europoslanec spolu s členy Smeru podává trestní oznámení na komentátora Martina M. Šimečku za to, že o Slovensku mluvil jako o „zbabělém národě“.

Glück obvinil novináře, že článek napsal jménem Progresivního Slovenska. Obvinil Denník N ze zavádějícího tvrzení. „Denník N nedostane od státu ani euro,“ uvedl Glück.

Glück na otázky novinářky neodpověděl

K videu se na sociální síti vyjádřila i autorka článku Benedikovičová. Tvrdí, že ji Glück obviňuje ze lži a šíření nenávisti, ale na její otázky neodpověděl. Oplatil jí pouze to, že s Denníkem N nekomunikuje.

„Dnes mě ve videu obviňuje, že jsem o něm napsala na příkaz Šimečkových, protože potřebovali, aby jim někdo pofoukal rány. Není to pravda. Není hezké, když o mně pan Glück šíří lži a dělá ze mě terč pro hatery a troly. Za svým článkem si stojím, píšu svobodně, nikdo mi nic nediktuje, pane poslanče,“ odpověděla novinářka.

Domů
Sdílet
Diskuse