close

Kvalita vzduchu rovná se kvalita života. Jistě, tento předpoklad platí v dnešní době více než kdy jindy a měla by se mu věnovat patřičná pozornost. Vhodné pracovní prostředí v našich kancelářích netvoří jen šálek kávy nebo pohodlná kancelářská židle. Lepší ovzduší je totiž naprostou nezbytností, pokud tedy chceme podat odpovídající výkony a obstát v přímém souboji s konkurencí. A totéž platí doma, protože odpočinek je také zásadní. Povoláte na pomoc moderní elektroniku? Doba jde neustále kupředu, zajímavé novinky přibývají každým rokem.

Model vhodný pro všechny generace

Mít doma čisto a útulno, to je vlastně samozřejmost. Ale co měření kvality vzduchu v místnosti, které by nemělo být na druhé koleji? Nejde jen o neurčitý pocit, pokud vstoupí do hry dnešní elektronika, získáte přesná čísla a budete se podle nich moci zařídit. Nic totiž není samozřejmost, kontrola ovzduší v bytě či domě také nemusí být otázkou složitých výpočtů. Pokud chcete statistiky, požádejte o pomoc malé zařízení, které pracuje spolehlivě 24/7 a vždy vám oznámí, že je něco v nepořádku. Červená ikonka dává jasný signál, měli byste otevřít okenice, zvláště pokud jde o menší místnosti a prostory. Prevence je důležitá také pro děti a seniory. Pokud svítí zelená ikona, vše je v naprostém pořádku a můžete být klidní.

Malý pomocník do komerčních prostor

Tento sofistikovaný měřič se neuplatní jen v bytech, ale také na řadě veřejných míst. Uplatní se zejména v nemocnicích nebo školských zařízeních. Jinými slovy, všude tam, kde dochází k velkému pohybu osob. LCD displej je přehledný pro všechny a je spolehlivou pojistkou před zdravotními potížemi, k nimž v dnešní době dochází zejména kvůli nekvalitnímu ovzduší v místnostech. Pokud vás toto téma zaujalo, podívejte se na cel-tec.cz a dozvíte se více!

Zdroj fotografií: Pixel-Shot / stock.adobe.com, cel-tec.cz

Komentáře k článku