Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Válka outfitů! Na Lvech se vzájemně vyhýbaly, Decastelo s Burešovou vynesly stejné šaty

    Na červeném koberci Českých lvů se to letos sešlo! Moderátorka Eva Decastelo (45) a zpěvačka Eva Burešová (30) jako kdyby si z oka vypadly. Obě Evy vynesly šaty v podobném stylu i barevné kombinaci. Redakce Expresu okamžitě kontaktovala Decastelo, která nám ale potvrdila, že se žádný trapas nekonal, dámy se totiž v sále ani nepotkaly.

    Dvě úchvatné Evy, obě v podobném outfitu se letos ukázaly na předávání prestižních filmových ocenění Český lev. Eva Decastelo vynesla nádhernou černo-modrou róbu z dílny Miroslava Michaela Knota, Eva Burešová podobné šaty ze Svatebního centra Adina. Dámy o sobě ale ani nevěděly, na červeném koberci se totiž nepotkaly.

    „My se nepotkaly, ani mi naše outfity nepřišly podobné, možná tou barevnou kombinací, ale Eva měla róbu v jiném odstínu modré, navíc já měla model vyroben z jednoho kusu, ona podle mě oblékla černé šaty a kolem nich pak měla deginovou masu, vypadala ale božsky,“ prozradila Expresu Decastelo.

    Sama na své róbě pracovala čtvrt roku. Miroslav Michael Knot, její drahý kamarád, jí ušil šaty na míru, ostatně stejně jako loni, kdy zářila Eva v pánském minimalismu inspirovaným Japonskem.

    Eva Decastelo

    „Letos jsme vsadili na čistou ženskou linii, loni to byla zelená, tento rok jsme se rozhodli pro modrou, protože třeba rudá by působila příliš křiklavě. Model měl být původně bez rukavic, ale během zkoušky Míra zjistil, že šatům ještě něco chybí,“ uvedla Eva.

    Jubilejní 30. Český lev: Eva Decastelo vypadala božsky.

    Ta dodržela rodinnou tradici, na červený koberec doprovodila partnera Tomáše Třeštíka, jeho maminku i sestru. Dlouho se ale nezdržela, byla vzornější než Popelka a domů se poroučela asi třicet minut po zahájení přenosu!

    Půvabná moderátorka totiž strávila čtyři dny pracovně na Moravě. Přímo odtamtud vedly její kroky na slavností večer, namísto pořádné party se tak ze všeho nejvíc těšila do postele. Do rodiny Třeštíkových zapadla skvěle, reprezentovala se ctí.

    Eva Burešová

    Eva Burešová vynesla nádhernou koleci šperků.

    „Šaty byly vkusné, takže jsem ráda, že jsem neudělala rodině ostudu,“ uzavřela Eva Decastelo s úsměvem.

    To Burešová vynesla pro změnu nejdražší šperky večera, půvabná zpěvačka se ověsila doplňky v hodnotě čtyř milionů korun. Za to už by se dala pořídit možná i pěkná garsonka mimo Prahu...

    Které to seklo víc?

    Hlasování skončilo

    Čtenáři hlasovali do 0:00pondělí 18. března 2024. Anketa je uzavřena.

    Evě Decastelo203
    Evě Burešové75

    Fotogalerie