Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zajímá vás, kdo by mohl být vaším dokonale souznícím protějškem? Možná vás to překvapí, ale odpověď může skrývat samotná astrologie. Některá znamení zvěrokruhu jsou předurčena k vzájemné harmonii, která je mezi nimi tak veliká, že jejich vztah nic nenaruší. A právě následující hvězdná znamení jsou si nejvíce souzena.

Ryba a Lev

Ryby mohou být na první pohled stydlivé, ale silně je přitahují ti, kteří vyzařují odvahu a touhu po dobrodružství. A to přesně charakterizuje znamení Lva. V jeho přítomnosti se Ryby cítí okouzlující a jsou ochotné vyzkoušet nové sexuální dovednosti, kterých by se jinak zdráhaly. Koneckonců, jejich partner se ničeho neobává, což Rybám dává pocit, že není důvod cokoli omezovat.

Váhy a Váhy

Obvykle vztah mezi partnery stejného znamení nebývá ideální, dochází k hádkám, rozepřím a pravidelným neshodám. Ale pozor, Váhy jsou opravdovou a živou výjimkou. Mezi těmito spřízněnými dušemi panuje vynikající sexuální harmonie, přičemž každý jejich milostný projev je pro ně nezapomenutelným zážitkem.

Vodnář a Býk

Vztah mezi těmito dvěma znameními se rodí z pevného přátelství. I když se zvenku může zdát, že mezi nimi sexuální jiskra nikdy nevzplane, opak je pravdou. V soukromí si totiž dokážou být navzájem plně oddaní a společně prožívají intimní chvíle, které by jim mnozí mohli závidět.

Střelec a Blíženec

Spojení Blíženců a Střelců je předurčeno osudem. Jejich milostný vztah je naprosto sladěný, dokonale si rozumí a jeden bez druhého nedokáže být. Oba mají odpor k rutině a s radostí se ponořují do objevování novinek. Blíženci navíc milují, když jsou chváleni, a komplimenty jim lichotí. Střelec taková kladná slova volí s rozvahou a upřímností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám