Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Julia Roberts jako školačka, Leonardo DiCaprio v pubertě: Jak vypadaly celebrity, než se staly slavnými?

12. března 2024 | 06:00

Dnes zná jejich jméno i tvář snad každý na světě, ale byly doby, kdy patřili mezi obyčejné smrtelníky a ani sami netušili, jaké idoly se z nich nakonec stanou. Vraťte se s námi do minulosti a podívejte se na to, jak vypadaly celebrity, než se staly slavnými. Některým proměnám jen stěží uvěříte.

Také občas s dávkou nostalgie zabrousíte do starých alb a vzpomínáte na to, jaké to bylo, když vám bylo deset, osmnáct, třicet? Stejně jsou na tom i slavné hvězdy, které své archivní snímky často sdílejí s fanoušky na sociálních sítích a dávají tak nahlédnout do dob, kdy ještě samy netušily, jak úspěšné a slavné budou. Někteří z nich zrají jako víno, na jiných se zub času nemilosrdně podepsal.

VIDEO: Páry, které se daly dohromady během natáčení

Video se připravuje ...
Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

Co se týče slavných mužů, tak zde není pochyb, že jim vrásky a šediny sluší. Brad Pitt koncem minulého roku oslavil šedesátku a nebyl snad v lepší formě, než je teď. To samé platí také o Leonardovi DiCapriovi, který si uchoval svůj klukovský pohled, a jen těžko uvěřit, že letos v listopadu oslaví velké životní jubileum – padesát let. Najdou se však i takoví, které si chceme pamatovat spíše mladé, protože s přibývajícím věkem svou jiskru ztratili. Řeč je například o Johnnym Deppovi nebo Jimu Carreym.

Věk bohužel příliš nesluší ani herečce Nicole Kidman. Doby, kdy jejím poznávacím znamením byla ohnivá hříva a šťavnatá tvář, jsou dávno minulostí. Nikdo z nás nemládne, ale herečka se přibývající roky snaží maskovat botoxem, a fanoušci ji často kritizují za to, že její tvář nyní připomíná nehybnou masku bez jakékoli mimiky. Nicole by se mohla inspirovat svou kolegyní Julií Roberts, která je známá tím, že odmítá jakékoli úpravy. Za jejím proslulým úsměvem a pletí s minimem vrásek se skrývá důsledná péče a zdravý životní styl, ale také sebepřijetí a harmonie. 

Nahlédněte do fotogalerie a podívejte se na snímky hvězd z doby, kdy ještě neměly ani tušení o tom, že jednou budou lidé skandovat jejich jména.

 

Autor: Aneta Valešová