Celebrity

12. března 2024 09:55

Eliška Reiglová

Klíč ke zdravému vztahu? Málo se vidět, říká Eva Decastelo. S Třeštíkem randí v noci

Moderátorka Eva Decastelo (45) každým dalším rokem vypadá čím dál lépe. Může to být i tím, že má vedle sebe milujícího partnera, s nímž je šťastná. Jediným obláčkem na jejich jinak jasném nebi je možná fakt, že se kvůli pracovním povinnostem mohou vídat jen velmi omezeně. Jejich schůzky obvykle probíhají za hluboké tmy. Na druhou stranu, zřejmě i proto se nehádají...

Když se Evě Decastelo před dvěma lety rozpadlo manželství, byla hodně otřesená. Obávala se, že skončí sama a bude z dálky sledovat, jak její bývalý manžel toká s pohlednou ragbistkou. To se ale nestalo. Sympatická moderátorka je dnes spokojená po boku Tomáše Třeštíka, letenského fotografa, s nímž tvořila nejprve dvojici jen přátelskou poté, co se oba rozešli se svými partnery.

O tom, že jejich vztah je opravdu pevný, svědčí také fakt, že Eva perfektně zapadla do slavné rodiny Třeštíků. Zkrátka se zdá, že hrdličky se s žádnými komplikacemi nepotýkají. Opak je ale pravdou. Rozděluje je práce, kvůli které se musejí scházet za hluboké tmy, v čase, kdy lidé na nočních směnách ještě tvrdě pracují a jiní naopak sladce spí.

„My na sebe nemáme vůbec čas. Tomáš přes den fotí a zároveň učí na vyšší odborné a na vysoké škole, takže on pracuje přes den a já vzhledem k tomu, že moderuji a hraji divadlo, v naprosté většině pracuji v noci. Naše rande pak probíhají zhruba ve tři ráno, když přijedu z moderování,“ posteskla si Eva Decastelo webu eXtra.cz.

Čtěte také: Po děsivé bouračce trápí Decastelo zdravotní potíže. Hvězdná herečka byla nejprve v šoku

Páreček ale naštěstí brzy čeká dovolená, na kterou už oba čekají jako na smilování. „Je to velmi obtížné, protože máme oba strašně moc práce. Naše ideální rande je ovšem na Rujáně v Německu, kam se chystáme zase někdy tak za měsíc nebo dva. Pro nás je relax už jenom ta společná cesta tam. Oba jsme si Rujánu strašně zamilovali, to bude naše ideální rande,“ svěřila se herečka.

Klíč ke zdravému vztahu

Televizní hvězda, ač připouští, že schůzky ve tři ráno jsou náročné, na nich ale nakonec přeci jen vidí i něco pozitivního. To, jak šťastně po boku fotografa působí a že se s ním v podstatě nikdy nehádá, trochu připisuje právě tomu, že se s ním vídá málo. Roli ale hrají i jejich klidné a vyrovnané povahy, které k sobě skvěle pasují.

„To je možná klíč ke zdravému vztahu. Málo se vidět. Ale je teda pravda, že za tu dobu, co jsme spolu, jsme se snad ani jednou nepohádali. Ale ono to možná bude i tím, že to máme oba v povaze. Všechno řešíme v klidu a povídáním. Ale je teda pravda, že jsme zatím ani nic neřešili. Ono to bude asi i tím věkem, ale všechno plyne normálně. My ani neděláme kompromisy, ale vždycky se ztotožníme s tím, co ten druhý řekne,“ dodala.

Poslechněte si rozhovor s Evou Decastelo o módě a partnerovi:

Sdílejte článek
Štítky láska partnerství vztah Eva Decastelo Tomáš Třeštík randění

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.