Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Uniklo video ze zrušené hry Marvel’s Spider-Man: The Great Web

O čem měla vlastně být?

Měla to být MMO hra, kde "pavoučí muž potkává GTA Online". Vyjít měla dle původních prognóz v roce 2026 a být podporována přes Battle Pass, kdy by každé tři měsíce vylezl další obsah točící se okolo určité postavy od Marvelu.

Jenže Spider-Man: The Great Web byl od Sony již před dlouhou dobou zrušen (ze zatím neznámých důvodů), což příliš nekoresponduje s módním tlačením her coby živých služeb.

Nyní o této multiplayerové odbočce Spider-Mana víme mnohem více díky lákavému propagačnímu videu, které se neoficiálně šíří po internetu. Pustit si ho můžete třeba zde nebo na sociálních sítích. Ten hlas patří dabérovi jménem Yuri Lowenthal (namluvil Petera Parkera).

K úniku mělo dojít kvůli nabourání serverů Insomniac Games koncem loňského roku. Hra dle něj vypadá kupodivu docela vyladěně a dodělaně, takže zamrzí její odpískání.

V hratelnosti mělo jít o tom, že se pětice živých hráčů dá dohromady a vyšlápne si na Sinister Six. Video zachycuje ovladatelné postavy jako Peter Parker, Miles Morales, Spider-Woman, Venom, Silk a další.

Zápletka se měla točit okolo určité čarodejnice, která otevřela multiverzum, což umožnilo různým pavoučím mužům bojovat v New York City bok po boku proti běžným hrozbám v tomto herním světě. K dispozici také měly být široké možnosti přizpůsobení postav.

Read this next