reklama

Eva Decastelo se chystá s Tomášem Třeštíkem na vysněnou dovolenou. Zlákala je Rujána

Eva Decastelo prozradila, kam se zanedlouho vypraví se svým partnerem Tomášem Třeštíkem na dovolenou snů. Za destinaci si nevybrali Dubaj, Bali ani Zanzibar, ale zlákal je největší německý ostrov.

Foto: Profimedia.cz

Moderátorka Eva Decastelo si nedávno posteskla, že se s partnerem Tomášem Třeštíkem kvůli práci doma skoro pořád míjejí. "My na sebe nemáme vůbec čas. Tomáš přes den fotí a zároveň učí na vyšší odborné a na vysoké škole, takže on pracuje přes den a já vzhledem k tomu, že moderuji a hraji divadlo, tak v naprosté většině pracuji v noci. Naše rande pak probíhají zhruba ve tři ráno, když já přijedu z moderování," řekla pro Extra.cz

Radost má ale z toho, že zanedlouho společně vyrazí na dovolenou snů. Kupodivu nezamíří do žádné exotické destinace, ale na největší německý ostrov Rujána. "Naše ideální rande je na Rujáně, v Německu, kam se chystáme někdy tak za měsíc, za dva. Pro nás je relax už jenom ta společná cesta tam. Oba jsme si Rujánu strašně zamilovali, to bude naše ideální rande," prozradila moderátorka.

Eva Decastelo byla na Rujáně naposledy koncem loňského března, svůj status od Baltského moře okomentovala slovy: "Rujána. Miluju ten klid tady. Ráda se sem vracím…" Ostrov na severu Německa jí nejspíš imponuje i proto, že coby milovnice otužování si tady může zaplavat v opravdu studené vodě. 

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama