8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 01.05. 2024
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dvě kočky v Poldovi: Jana Kolesárová a Barbora Bezáková

13. 03. 2024 | Televizní tipy
Táňa si s Poldou prožila své, Terezu to teprve čeká. Řeč je o herečkách Janě Kolesárové a Barboře Bezákové, které si jsou až nápadně podobné, i když příbuzenská krev jim v žilách nekoluje. Barbora o podobě s Janou Kolesárovou slýchala celý život, takže když mělo přijít první setkání, byla natěšená, a kapku i nervózní.

„Na Janku jsem se moc těšila, protože celý život slýchám, jak jsme si podobné. Pamatuju si, jak jsme se poprvé viděly. Nastoupila jsem do auta, ona se na mě podívala a říkala, že jsem jí podobná. Odpověděla jsem, že to slýchám pořád,“ usmívá se Barbora, která do šesté série Poldy nastoupila jako forenzní analytička a asistentka Jiřího Vyorálka. 

Dvě kočky v Poldovi: Jana Kolesárová a Barbora Bezáková„Musím říct, že jsme si hned sedly. Na place jsme spolu trávily hodně času, v maskérně jsme si pořád povídaly. Bylo to příjemné a staly se z nás kamarádky.“ Barbora tak měla oproti Janě Kolesárové, která tráví život převážně v Americe, náskok. „O Báře jsem neslyšela, protože moc nesleduji televizní dění. Když jsme se poprvé viděly, řekla jsem jí: Čau, tak obsadili moje mladší já!“ vzpomíná Kolesárová. „Na place se k tomu, že jsme si podobné, nikdo moc nevyjadřoval. Možná měli pocit, že to může jedné z nás vadit. 

My dvě jsme se tím naopak bavily skvěle. Bára je moc fajn, točily jsme spolu pak další projekt, prozrazuje seriálová psycholožka Táňa, které natáčení seriálu přirostlo k srdci. „Polda mi bude chybět. Všichni, bylo to vzácné, až rodinné pouto. Těžko hledat nejlepší vzpomínku z těch šesti sérií. Těch osm let s Davidem ve mně zanechalo obrovský kus krásy a radosti. David je výjimečný člověk s velkým srdcem a duchem. Úžasný profík a herecký partner. Nemohla jsem si přát lepšího. Jsem moc vděčná za tuhle Polda jízdu.

Zdroj, foto: Prima

Vendula Flassig Vrablová
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !