Herečka Klára Trojanová začala zpívat. Přivedla ji k tomu Bára Basiková

Klára Trojanová v Show Jana Krause

Klára Trojanová si dávala od herectví na čas pauzu a věnovala se především rodině. V osobním životě si prošla těžkým obdobím, má za sebou rozvod a také boj s depresemi. Teď už se ale zaměřuje opět na své štěstí a dokonce se začala věnovat i zpěvu. K tomu ji přivedla zpěvačka Bára Basiková. Co dalšího na sebe sympatická herečka prozradila?

Klára Trojanová odsunula herectví na čas na druhou kolej. „Měla jsem zhruba dvanáct let pauzu a teď se pomalu vracím, ale není to až tak úplně jednoduché,“ svěřila se v Show Jana Krause sympatická herečka, která na televizních obrazovkách zářila už jako dětská hvězda. Poté, co se jí v manželství s hercem Ivanem Trojanem narodili postupně čtyři synové, si dala od hraní na nějaký čas pauzu. Nyní, když kluci, na které je náležitě pyšná, povyrostli, se ke své profesi znovu pomalu vrací.

Mohlo by vás zajímat: Klára Trojanová o rozvodu: Jsem držák, ale prostě se to stalo. Rozchody jsou těžké

A navíc začala i zpívat. „Připadám si pořád trochu nepatřičně, když o tom mám mluvit, ale ano, zpívám,“ řekla Klára a prozradila, že ji k tomu přivedla Bára Basiková. „Nakázala mi to nekompromisně Bára. Já jsem chodila jen tak si pozpěvovat ke své učitelce na zpěv, a Bára mi řekla:  ‚Hele, to si nebudeš zpívat jen tak pro sebe, to pak nemá vůbec smysl.' A pozvala si mě do svého recitálu. A řekla mi, že v tom budu pokračovat. Takže se mě takhle ujala a bylo to moc hezké. Ale nejsem zpěvačka,“ vysvětlila Trojanová. Příležitost zpívat dostala i v divadle, a sice v rámci poetické divadelní inscenace ze života básníka Bohuslava Reynka a jeho ženy, básnířky Suzanne Renaudo, kterou Klára hraje.

Během studií dělala poštovní doručovatelku

Během rozhovoru s moderátorem zavzpomínala také na doby svých středoškolských studií na odborném učilišti spojovací techniky, kde v rámci pracovní praxe zastávala místo poštovní doručovatelky. Jejím „rajónem“ byla pražská čtvrť Na Hřebenkách. „Jako učnice jsme musely v létě strávit tři týdny na poště nebo doručovat. Já jsem byla Na Hřebenkách na Praze 5. A já jsem chodila, a když ta ulice byla trochu bokem, tak jsem tam nešla,“ vzpomínala Klára v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat ve středu ve 21:40.

Čtěte také: Pozadí rozchodu Ivana Trojana a Kláry Pollertové. Stojí za tím někdo třetí?

Proč se některým adresám vyhýbala? „Protože mi to přišlo strašně zdlouhavé. Já jsem to chtěla mít rychle za sebou. Ale nenosila jsem peníze ani doporučené dopisy, jen jsem házela do schránky pohledy. To, co jsem nedoručila, jsem donesla domů, a tam jsem to položila na stůl. Máma na to pak přišla, vzala auto a rozvezly jsme to,“ popsala vtipnou historku z mládí herečka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.