Výměna manželek jako jeden z nejhorších zážitků! Martina druhou rodinu nešetří

Výměna manželek

Autor: Pavel Krejčí

14. března 2024 9:17

Vši a švábi nechyběli ve středeční premiérové epizodě Výměny manželek, hlavní roli ale měly oba páry. Reality show přežily oba, ačkoliv byl ve hře rozpad jednoho z nich. Jak účastníci na natáčení vzpomínají? 

Martina v poslední epizodě vyměnila Znojmo za Nový Dvůr, v dobrém na to však nevzpomíná. "Byl to jeden z nejhorších zážitků v mém životě," řekla podle TN.cz. Čtyři děti v druhé domácnosti jí daly pořádně zabrat. Kupříkladu začaly samy od sebe vrtat do zdi.

"Mně je těch dětí líto, jsou zanedbané, chovají se jako zvířátka, nemají žádnou výchovu a všem to je jedno. Nešla jsem s nimi ven, protože neměly boty, ani bundy," připomněla. "Bylo to hodně nepříjemné, mám pocit, že někteří si dělají děti kvůli sociálním dávkám," prohlásila nekompromisně.

Martina vyjádřila názor, že v Novém Dvoře se po Výměně nic nezměnilo. "Ona z toho sama ven nevyjde, nemá na to sílu, ani kapacitu, třeba inteligenčně. Tím nemyslím, že je hloupá. Já si vyloženě myslím, že by potřebovala odbornou pomoc," nechala se slyšet. 

Druhá z dam, také Martina, ale prozradila, že její partner šel do sebe. "Milan už přestal hrát automaty. Dala jsem mu na výběr, ať si vybere automaty, nebo rodinu. Tak řekl, že má radši nás, než nějaké automaty. Prý se bojí, že o nás přijde. Tak jsem mu řekla, ať začne respektovat, co chci já. A já nechci o děti přijít," vysvětlila. 

Témata: Výměna manželek