Křehcí optimisté Palace zahrají ve smíchovské MeetFactory

Palace | Zdroj: facebook.com/wearepalace

Čtyřčlennou kapelu Palace z anglického Londýna čeká dosud nejvytíženější rok: v dubnu se světu pochlubí novou deskou s názvem Ultrasound a hned nato se pustí do řetězce koncertů a festivalů. Muzikanti nezapomenou ani na pražskou MeetFactory, kterou přijedou okouzlit již v listopadu 2024.

Čtyři londýňané hrající pod vlajkou Palace se dali dohromady roku 2012 a zanedlouho prorazili s hitem Live Well. Ten nedávno na Spotify pokořil hranici sta milionů poslechů, kapela ovšem nezahálí a již dávno je mnohem dál. Drží se svého zranitelného optimismu, s kterým se snadno ztotožňují celé davy fanoušků. Zanedlouho se s ním opět vytasí již na čtvrté řadové desce, která vyjde již v dubnu a která dostane jméno Ultrasound. Úspěchy již sklízí první ochutnávka s názvem Bleach.

Čtěte také: James Blunt přivezl do Fora Karlín nové album i osvědčené hity

Toto kvarteto se hned nato vydá na dlouhý seznam koncertních zastávek, při kterých nezůstane stranou ani Praha. Napoprvé se skupině podařilo vyprodat Rock Café, protentokrát si troufne na větší smíchovské MeetFactory. Stane se tak 9. listopadu 2024. Vstupenky jsou k mání ve službách fource.czGoOutTicketmaster.


Napište komentář

Michal Tykva
O Michal Tykva 391 Článků
Narozen 1999 v Kolíně, nyní si užívám rozmanitého studia na FHS UK a především ještě rozmanitějšího světa muziky