Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Okay vám prodlouží záruku až na 5 let

Okay vám prodlouží záruku až na 5 let

14.3.2024 napsal(a) Honza H.

Rozšířený průvodce prodlouženou zárukou od OKAY: Klíč k dlouhodobé spokojenosti s vašimi elektronickými a domácími spotřebiči

V éře, kdy se technologie vyvíjí bleskovou rychlostí a domácí spotřebiče se stávají stále sofistikovanějšími, je zásadní zajistit, aby vaše investice byla chráněna proti neočekávaným poruchám či závadám. Řetězec OKAY si tohoto požadavku je vědom a reaguje na něj nabídkou prodloužené záruky až na 5 let, která přináší zákazníkům nejen mír a klid, ale také bezprecedentní úroveň ochrany a spolehlivosti.

Okay.cz slevový kupón

Co znamená prodloužená záruka pro váš nákup?

Prodloužená záruka od OKAY je slibem, že vaše elektronické zařízení nebo domácí spotřebič bude v případě potřeby opraven nebo vyměněn zcela bezplatně. Program se vyznačuje rychlým a efektivním řešením vašich požadavků, což zahrnuje i okamžitou výměnu zařízení, pokud oprava není možná. Navíc, náklady na potenciální škody jsou kryty bez jakékoliv spoluúčasti z vaší strany, což přináší neocenitelnou hodnotu a bezpečí.

Jaké produkty lze ochránit?

Spektrum produktů, na které lze prodlouženou záruku aplikovat, je široké a zahrnuje prakticky vše od moderních notebooků, přes bílou techniku, televize, audio a video zařízení, až po GPS navigace a multimediální přehrávače. Tato široká škála zaručuje, že bez ohledu na to, jaké zařízení potřebujete pro svůj domov či kancelář, můžete se spolehnout na dodatečnou ochranu.

Jakým způsobem je možné získat prodlouženou záruku?

Získání prodloužené záruky je navrženo tak, aby bylo co nejpohodlnější. Je možné ji přidat k vaší objednávce během nákupu online nebo při osobním vyzvednutí v kterékoli prodejně OKAY do 30 dní od nákupu. V případě vzniku závady mimo standardní záruční dobu je postup nahlášení pojistné události jednoduchý a rychlý, ať už online nebo telefonicky.

Výjimečná nabídka: Tříletá prodloužená záruka zdarma

Jako bonus k standardní nabídce prodloužené záruky přichází OKAY s občasnými akcemi, jako je například "Prodloužená záruka na 3 roky zdarma". Tato speciální akce podtrhuje závazek OKAY poskytovat zákazníkům extra hodnotu, a to i přesto, že se jedná o dočasnou nabídku, jež se vztahuje pouze na nákupy provedené na kamenných prodejnách.

Proč je prodloužená záruka tak důležitá?

Investice do prodloužené záruky se může zdát jako přídavný náklad, ale v realitě představuje zásadní ochranu vašich investic. V dnešní době, kdy cena oprav elektroniky a spotřebičů může rychle narůstat, poskytuje tato záruka jistotu, že vaše zařízení bude v případě potřeby opraveno či vyměněno bez dalších výdajů. To nejenže přináší ušetření peněz, ale i času a potenciálních starostí s vyřizováním náročných oprav.

Využití prodloužené záruky od OKAY představuje chytrý krok k dlouhodobému zabezpečení a spokojenosti s vašimi elektronickými a domácími spotřebiči. S touto extra vrstvou ochrany můžete být ujištěni, že vaše zařízení bude sloužit bez problémů po mnoho let, a to vše s podporou a zárukou, kterou nabízí jeden z nejspolehlivějších prodejců v České republice.

Komentáře

CAPTCHA

Okay.cz slevový kupón

Největší český prodejce elektra a nábytku provozuje e-shop okay.cz a rozsáhlou síť kamenných prodejen v České republice a na Slovensku. Nabídku televizorů, ledniček, praček, sušiček, malých domácích elektrospotřebičů či například notebooků nebo mobilních telefonů, stejně jako sedaček, postelí, kuchy...

Okay.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.