V letních Ledárnách Braník zazpívá excentrický Oliver Tree

Oliver Tree | Zdroj: Rock for People

 

Areál pražských Ledáren Braník v létě opět nabídne široký výběr koncertů pod širým nebem, a sice v režii pořadatelů festivalu Rock for People. V rámci série se zastřešujícím názvem Prague Summer Festival vystoupí také americký zpěvák a internetový oblíbenec Oliver Tree. Tento dadaistický “metahumorista” a virální hvězda poslední doby přijede se svou show již 8. července.

Američan Oliver Tree má už řadu zkušeností ze všech možných stránek šoubyznysu – prosadil se jako producent, scénárista, režisér i zpěvák. Neobvyklé obliby se těší zejména na sociálních sítích: na jeho streamy na YouTube se dívají miliony lidí stejně jako na krátká videa na TikToku. Možná trochu paradoxně je pak současná posedlost slávou a virtuálním světem jednou z hlavních rovin jeho humorného projevu. Také není zdaleka přehnané nazvat ho jako všestranného, ať už co do výčtu profesí nebo hudebních žánrů, které se snaží zahrnout do svého muzikantského života.

Čtěte také: Rock for People 2024 přihazuje tuzemskou část line-upu

České republice se jako svérázný zpěvák a performer představí 8. července, a sice v oblíbeném areálu v Ledárnách Braník. Tam se stejně jako loni během léta uskuteční řada rozmanitých koncertů pod širým nebem, a sice pod souhrnným názvem Prague Summer Festival. O tento festival na pokračování se starají stejní pořadatelé jako o královéhradecký Rock for People, což samo o sobě naznačuje dobrý vkus při výběru umělců. Vstupenky na Olivera Tree jsou k mání v sítích GoOutTicketmasterTicketportal.


Napište komentář

Michal Tykva
O Michal Tykva 390 Článků
Narozen 1999 v Kolíně, nyní si užívám rozmanitého studia na FHS UK a především ještě rozmanitějšího světa muziky