Hlavní obsah
Umění a zábava

Kmen Lovců v Survivoru působí dojmem, že jsou tam všichni ve výkonu trestu a prosí o propuštění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Foto: se souhlasem TV Nova

To tu ještě nebylo! V Survivoru dali dohromady kmen, který chce takřka celý domů. Jeden má kočku, druhý dítě a třetí hráčku mrzí, že si nerozumí s rodiči. Ti, kteří zůstávali v Čechách a nebyli do týmu vybráni, soptí.

Článek

Nejdřív se všichni smáli Ondřejovi Novotnému, že hru bere příliš vážně, když ho rozčílil tah Mikýře na první kmenové radě, teď ale kroutí hlavou nad tím, kolik lidí se na Survivoru zřejmě vyskytlo omylem. A spekulují, proč je nevyhází a nedoplní těmi, kteří by se do hry klidně přidali ještě teď.

Dělá Mikýř z lidí blázny?

Začalo to Mikýřem, který si tam rozehrál svou show. Jeden z členů jeho marketingového týmu, Vilém Franěk, nedávno vystoupil v DVTV a ujistil Veselovského, že nejde o dehonestaci hry. Další Mikýře chápou - jeho živobytím je dělat si legraci z lidí, kteří se berou smrtelně vážně. Bylo by divné, kdyby to teď bylo jinak.

Někteří se mu sice možná smáli, ale Filip v šestém díle předal svou imunitu Tomášovi, který byl asi v ohrožení, kdo ví. Nikdo to moc nepochopil a zdálo se to trochu uhozené. Otázkou je, proč moderátor ten kmen nepročistí rovnou od těch, kteří tam být zkrátka nechtějí. A jak to udělají, když ta show má trvat snad 70 dní, a teď jim odpadávají lidi?

Foto: se souhlasem TV Nova

Titáni vyhráli svou první individuální imunitu

Je to letos katastrofa?

Když přišla Ornella s tím, že se přecenila, má doma tři děti a už nechce jet na dřeň, budiž. Každá matka má občas záblesk „selfcare“, kdy si chce splnit všechny sny, a pak jí dojde, že ten největší už si splnila.

Diváci jsou ale pobouření, že moderátor na celou situaci na kmenové radě Lovců vůbec nereagoval. Tam totiž padlo například to, že má doma někdo kočku, někdo dítě a dredatá Ráchel si nerozumí s rodiči a zjistila, že pro ni není Survivor tak důležitý. Necítí se prý dobře. Další hráčka, snad Iva, zase na ostrově zjistila, že chce miminko a zdálo se, že by na něm pracovala snad nejraději hned.

Budou odstupovat další? Proslýchá se, že doma má být už nejen hasič Filip, ale i zpěvák Sebastian z Titánů. A odstoupili prý oba! Nemusí to být pravda, ale vždy se najde někdo, kdo to v internetových diskuzích propálí, protože je například viděl na letišti nebo zná někoho ze známých.

Zdá se, že odstupování ještě není konec ani na jedné straně… Možná, že sloučený kmen bude vypadat nakonec úplně jinak, než si teď myslíme!

Zdroj: TV Nova, VOYO, Facebook, Instagram

Máte na tohle téma jiný názor? Napište o něm vlastní článek.

Texty jsou tvořeny uživateli a nepodléhají procesu korektury. Pokud najdete chybu nebo nepřesnost, prosíme, pošlete nám ji na medium.chyby@firma.seznam.cz.

Související témata:

Sdílejte s lidmi své příběhy

Stačí mít účet na Seznamu a můžete začít psát. Ty nejlepší články se mohou zobrazit i na hlavní stránce Seznam.cz