Nick Cave & the Bad Seeds v Praze představí novou desku

Nick Cave & The Bad Seeds | Foto: facebook.com/nickcaveandthebadseeds

Nick Cave a obměňující se sestava jeho kapely the Bad Seeds poutá mnoho zasloužené pozornosti již roky. Letošek je pak ve znamení nejen nového alba, jemuž patří velkolepé očekávání, ale také pražského koncertu, který proběhne krátce po jeho vydání. Umělce samozřejmě nepohostí o nic menší pódium než to v majestátní O2 areně.

Diskografie australské skupiny Nick Cave & the Bad Seeds je již od samých začátků v 80. letech poměrně spletitá a co do kvality vyrovnaná. O to větší očekávání plné vášnivých debat pak předchází vydání již osmnáctého počinu, který tito umělci v současnosti chystají. Nová deska bude promyšleným spletencem niterných narativů, dostane jméno Wild God a světlo světa spatří na konci letošního léta. Titulní píseň je středobodem celého díla a již deset dnů sklízí úspěchy na poslechových službách.

Čtěte také: Křehcí optimisté Palace zahrají ve smíchovské MeetFactory

Sehraná australská kapela známá svými strhujícími koncerty plnými emocí podnikne na podporu desky rozsáhlou tour, během které přijde již poměrně brzy řada i na Prahu. Dějištěm se stane O2 arena, a sice 17. října 2024. Aby toho nebylo málo, představí se také irská kapela The Murder Capital. Vstupenky jsou od 22. března v prodeji v sítích TicketportalTicketmastet.


Napište komentář

Michal Tykva
O Michal Tykva 391 Článků
Narozen 1999 v Kolíně, nyní si užívám rozmanitého studia na FHS UK a především ještě rozmanitějšího světa muziky