Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Anna Peclová
16. března 2024 11:30
Čas čtení 0:24

Opilý policista, který surově napadl dívku v Praze, není mimo službu. Šel na neschopenku

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Opilý policista, který surově napadl dívku v Praze, není mimo službu. Šel na neschopenku
Zdroj: Policie ČR

Opilý policista v Praze před nočním klubem na Smíchově napadal lidi a vláčel devatenáctiletou dívku za vlasy po silnici. Zatím nebyl postaven mimo službu, šel na neschopenku.

Jeho útoky se zabývá Generální inspekce bezpečnostních sborů a řeší i jeho partnerku, která je také policistkou a incidentu se účastnila. Ani ona zatím není postavena mimo službu. 

14. března 2024 12:32 Čas čtení 1:15 VIDEO: Na sítích kolují záběry opilého policisty, který v Praze napadl 19letou dívku VIDEO: Na sítích kolují záběry opilého policisty, který v Praze napadl 19letou dívku

„Zatím nebyl postaven mimo službu, je v pracovní neschopnosti. Služební funkcionář shromažďuje podklady pro řízení ze zproštění výkonu služby,“ uvedl v pátek pro Novinky.cz mluvčí pražské policie Jan Daněk.

Policista ve slavnostní uniformě dívku vláčel za vlasy, klečel na ní a pokusil se napadnout i svědky, kteří jí přispěchali na pomoc.

Co potyčce předcházelo, není z krátkého videozáznamu, který se objevil na sociálních sítích, jasné. Měl ale napadat i další lidi uvnitř klubu.

Domů
Sdílet
Diskuse