Denník N

Abstraktní portréty chameleóna

„Portréty chameleóna sice vypadají podobně, ale každý má něco zvláštního. V počítačovém programu jsem uvažoval, že chameleón vylézá z nějaké vlastní skrýše.“

Dnes jsem se opět podíval na svou dřívější kompozici chameleóna. Zkoušel jsem na počítači různé efekty, abych vytvořil dokonalou abstrakci.
 
To se mi v odpoledních hodinách podařilo. Výtvarný portrét chameleóna můžu barevně kombinovat, dále se věnovat počítačovému kubismu.
 
Portréty chameleóna sice vypadají podobně, ale každý má něco zvláštního. V počítačovém programu jsem uvažoval, že chameleón vylézá z nějaké vlastní skrýše. 
 
Tyto portréty by se hodily i na plakát, též na výzdobu nádražních podchodů a krytých akvaparků atd.
 
Václav Kovalčík, Zlín

Teraz najčítanejšie

Václav Kovalčík

Věnuji se kreativní výtvarné tvorbě, neboť putuji uměleckými směry minulými, současnými a budoucími. Doma chovám agamu vousatou, pár papoušků, pár zebřiček, dále strašilky a pakobylky. Zajímá mě domácí i okolní prostředí. Mám rád přírodu i kvalitní mezilidské vztahy v našem národě i ve světě. Pěstuji doma exotické cibuloviny, citrusy, palmy a další pokojovky. Zajímají mě též fantasy literární příspěvky a filozofie. Též se věnuji hudbě a poezii. Je to moje hobby.