Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co se účasti v televizních soutěžích a reality show týká, nemá se Karolína Krézlová (36) za co stydět. Prošla jich slušnou řádku a vždy si něco pěkného odnesla. Ať už to byl pozdější přítel Jaro Slávik v Česko Slovensko má talent, či cenné zkušenosti v případě Survivora, a s prázdnou jistě neodejde ani z Prostřena!.

„Ona byla i tam? Tak ještě Výměna manželek a do AZ-kvízu, tam se ale moc nevyhrává,“ smála se Alena, když se od jiné divačky dozvěděla, že herečka, zpěvačka a moderátorka zkusila štěstí i v reality show Survivor.

Proboha, do AZ-kvízu? Co by tam dělala? Tam se musí něco vědět, ne mít hlavu na to, aby jí nepršelo do krku,“ přisadil si Petr, který byl na Karolínu velmi přísný. Naštěstí zdaleka ne všichni diváci byli ve svém hodnocení tak příkří. Našlo se i dost těch, které si v Prostřenu! získala.

„Úžasně milá, příjemná holčina, atmosféra večera a zábava skvělá, posílám 10 bodů. Škoda že jí ta mrška dala jen šest bodů, to byla velká podpásovka,“ zhodnotila výkon expřítelkyně Vladimíra Polívky (34) nadšená Daniela. Nezapomněla poukázat na další soutěžící Markétu Muzikářovou, která jí měla dát bodů jen šest.

Po oblíbeném kulinářském pořadu přece jen zbývá ještě pár formátů, které by Krézlová mohla vyzkoušet. Jistě by se neztratila ani ve StarDance…

Reklama

Další články

Načítám