Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Potkali jsme se na 101. repríze jejího režijního debutu, komedie Lady Oscar, v níž hraje zároveň hlavní roli. Oslavy výročí ale velkou doménou herečky Jany Paulové (69)nejsou. Přitom ji čeká jedno hodně velké v osobním životě. S manželem hudebníkem Milanem Svobodou spolu budou už padesát let.

„Jsem vděčná, že lidé na nás chodí, i za atmosféru, která v sále vždycky je, ať už hrajeme kdekoli. Jezdíme po na zájezdy po Česku a hráli jsme už i na Slovensku,“ řekla Super.cz po představení v Divadle Kalich. „Lidé řvou smíchy,“ těší herečku.

Herečka se snaží časový plán přizpůsobit tomu, aby se co nejvíc věnovala rodině, pravidelně létá na Normanské ostrovy, kde žije její dcera s rodinou. Právě odtamtud před pár dny postovala snímek s manželem, k němuž napsala vyznání, že ho miluje už 49 let. Budou příští rok slavit velké výročí?

„Žijeme spolu takhle dlouho a intenzivně, tak jsem to tak cítila. Proto jsme to napsala. A manžel to také říká a chová se se tak. Příští rok to bude padesát let, co jsme spolu, ale od svatby teprve čtyřicet osm. Tak to necháme asi až na oslavu zlaté svatby, když se toho ve zdraví a v pohodě dožijeme. Ale já nic moc neplánuju, jsem ráda za každý den, který můžeme prožít,“ svěřila se.

„Je klika, že má člověk vedle se parťáka, nejlepšího kámoše a nebližší bytost a může s ním být,“ vyznala se Jana, která se snaží být stále atraktivní. V župánku a negližé jí to ostatně slušelo i na představení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám