Tereza Kostková si nechala ostříhat vlasy téměř na kluka. Rozverný účes ji omladil o několik let

Tereza Kostková
Tereza Kostková
Foto: Nextfoto
Alena Šindelářová | redaktorka
[email protected]
Publikováno: 17. 3. 2024

Herečka a moderátorka Tereza Kostková patří k nejkrásnějším českým umělkyním. Na jejím přirozeném půvabu se nepodepisuje věk ani vrásky. Charismatická moderátorka se s přicházejícím jarem rozhodla změnit účes a proměna jí neuvěřitelně sedla. Zesvětlená barva a rošťácký střih okouzlující herečku ještě více omladily. Novou vlasovou vizáž Tereze pochvalují i fanoušci na sociální síti. Za mladistvý a vitální vzhled oblíbené moderátorky může i její zdravý životní styl, o kterém před časem pro ŽivotvČesku.cz promluvila. "Zdravě jím, ne proto, abych byla hubená, ale protože to je ohleduplné k planetě i k mému tělu," uvedla okouzlující umělkyně.

Oblíbená moderátorka a herečka Tereza Kostková změnila účes, kaštanově hnědé vlasy si nechala zesvětlit a zkrátit. Kadeřník jí také ustříhl ofinu, a tak po delší době, kdy nosila vlasy vyčesané z čela, má nyní Tereza rozvernou patku.

Na první pohled působí dcera hereckých legend o několik let mladší a změna jí velmi prospěla. Fanoušci si ji na sociální platformě Instagram v první chvíli spletli s Tatianou Dykovou.

Tereza Kostková je známá mimo jiné také jako moderátorka divácky úspěšné taneční soutěže StarDance, kterou již od začátku vysílání moderuje s Markem Ebenem. Celý rok je tak pracovně značně vytížená, což také napomáhá k tomu, že si udržuje stále štíhlou postavu. Potřeba je zmínit, že každoročně její práce zahrnuje nejen moderování společenských a soukromých akcí, divadelní role, ale práci před kamerou, pokud je obsazena do nějakého seriálu.

"Pravdou je, že jsem neustále v pohybu. To znamená, že bych řekla, že funguji fyzicky jako dítě spíše než jako sedící dospělý člověk. Také zdravě jím, ne z důvodu, abych byla hubená, ale protože to je ohleduplné nejen obecně k planetě, ale i k mému tělu. A především mi to chutná. Jinými slovy s tím 30 let nemám problém a vlastně nad tím moc už ani nepřemýšlím, protože to je přirozená součást mé osobnosti," sdělila pro ŽivotvČesku.cz krásná Tereza Kostková, která vitalitu a mladistvý vzhled zřejmě také podědila po mamince.

Herečka Carmen Mayerová, jež letos v září oslaví 80. narozeniny, stále oslňuje svým šarmem v divadelních představeních i na televizních obrazovkách.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.