Konstelace: Noomi Rapace rozkrývá skrytou pravdu o vesmírných letech

Konstelace: Noomi Rapace rozkrývá skrytou pravdu o vesmírných letech | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 34 obrázků
Kosmonautka po návratu na Zemi nepoznává svůj život ani sebe samu. Už teď ve vašem obýváku.

Apple TV+ nedávno začala uvádět sci-fi seriál Konstalace (Constellation), v němž vyslala Noomi Rapace do vesmíru a zpátky. Už trailer odhaluje, že nejde čistě o cestu do vesmíru nebo o katastrofickou nehodu, která se odehraje na Mezinárodní vesmírné stanici. Středobodem seriálu není ani rodinné drama o ženě, která se po delším odloučení vrací k rodině, ani psychologická charakterní studie o nezdravém vlivu vesmírných misí na lidskou psychiku. A ne, Konstelace není ani konspirační thriller o nekalostech v NASA nebo mysteriózní fantaskní příběh, plný paranormálních jevů. Je to všechno dohromady.

Hrdinkou Konstelace je astronautka Jo, která se po fatální nehodě na Mezinárodní vesmírné stanici vrací na Zem jako hrdinka. Doma však zjišťuje, že klíčové aspekty jejího života se vytratily nebo změnily. A to včetně její malé dcery. Akční vesmírné dobrodružství zkoumá temná zákoutí lidské psychiky a zoufalou hrdinčinu snahu o odhalení pravdy o utajené historii vesmírných letů. Podaří se jí při tom získat zpátky vše, co ztratila?

Krom Noomi Rapace v hlavní roli v seriálu vystupují Jonathan Banks, James D'Arcy, Davina Coleman, Rosie Coleman, Julian Looman, Henry David, William Catlett a Barbara Sukowa. Autorem seriálu je Peter Harness. Apple zatím nabídl šest epizod a ještě dvě přidá. Dosavadní ohlasy chválí atmosféru a herecké výkony, ale občas zaznívá, že je vyprávění až zbytečně zamotané nebo že je vyprávění možná až příliš pomalé. Jestli ještě seriál neznáte, koukněte na trailer a uvidíte, zda novinku na Apple TV+ zkusíte.

Podklady a foto: Apple TV+

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu