Inzerce
Inzerce
Inzerce

Maminka Martina: Mléko Nutrilon si syn zamiloval napoprvé!

Hodnocení po měsíci testování

Krásný den do Babyonline! 

Svého syna jsem kojila do jeho 14 měsíců. Kojila bych i dál, ale bohužel jsem byla hospitalizovaná, a tudíž bylo potřeba přejít na umělé mléko. Syn lahvičku naštěstí přijal krásně. Vyzkoušeli jsme 2 značky mléka. Jedno mu chutnalo více, jedno méně. 

Mléko Nutrilon synovi zachutnalo hned

Synovi mlíčko Nutrilon 3 Profutura DUOBIOTIK™ chutná již od první chvíle, mlíčko má jemnou mléčnou chuť. Mléko syn pije večer před spaním, v noci a někdy i ráno. Přes den má plnohodnotnou stravu, miluje ovoce, zeleninu, maso, ryby a luštěniny. A Nutrilon 3 Profutura DUOBIOTIK™ ještě k tomu obsahuje vitamíny C a D, které jsou potřeba pro imunitu. Vzhledem k tomu že jí syn všechno, tak mléko využíváme jen jako mléko na noc, nezahrnujeme ho do jiných pokrmů. Ale určitě si dokážu představit z něho udělat třeba palačinky. 

 

Mléko Nutrilon 3 Profutura DUOBIOTIK™ má skvělé složení, neobsahuje palmový tuk

Při výběru batolecího mléka koukám především na to, aby neobsahovalo palmový tuk. Ten Nutrilon 3 Profutura DUOBIOTIK™ neobsahuje. Dále by mělo mléko obsahovat dostatek vitamínů a za mě ideálně i prebotika. A ty má. Důležitá je pro mě i dostupnost v běžných obchodech a drogeriích. Všechna tahle kritéria Nutrilon 3 Profutura Duobiotik™ splňuje. Určitě bych ho doporučila i svým známým. 

Inzerce

Návod je srozumitelný a mléko se lehce dávkuje

Návod na přípravu mléka je srozumitelný, lehce se vypočítá požadovaný počet dávek. Příprava je jako u každého mléka. Mléko se hezky rozpouští, není mastné, nepění.

Inzerce

Chuť je krémová, chuťově hezky mléčná

Syn si mléko zamiloval od prvního ochutnání. Dokonce při přechodu na tohle mléko vyžaduje lahvičku i ráno, což předtím bylo jen občas. Zařadili jsme tedy i ranní dýchánek u dobrého batolecího mléka. 

Odměrka drží ve víčku dózy

Dóza je praktická z kvalitního materiálu. Nemám ráda ty obyčejné papírové, takže za mě velké plus. Odměrka na mléko má ve víčku držátko, což je super, nemusíte lovit pokaždé odměrku uvnitř mléka. 

Inzerce

S mlékem Nutrilon 3 Profutura DUOBIOTIK™ jsme celkově spokojeni a rádi ho doporučíme dál. 

Maminka Martina 

Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek
Diskuze » Poradna »
Sdílejte
Poslat odkaz příteli Vytisknout článek

Maminka Martina: Mléko Nutrilon si syn zamiloval napoprvé! - diskuze

Poradna

Hlen ve stolici 3m miminka

| Valeriia | 13.05.2024, 09:20

Dobrý den,

Dneska se objevil hlen ve stolici moji 3m holčičky. Jinak má řidší stolici už několik týdnů ale vždycky to bylo žluté barvy. A dneska měla hlen a ještě k tomu takový růžový, foto přikládám. Je plně kojena. Stolici má 2-3 za den a vždycky docela dost a nevím zda je to normální nebo má průjem. 1 foto dnešní stolice s hleny a 2 foto obvyklá stolice co miva od narození tak 2x za den.
Je toto v pořádku nebo ne? Dekuju

Dobrý den,

u kojeného miminka se přechodně může objevit taková stolice. Pokud by se měla opakovat, kontaktujte svého pediatra.

MUDr. Ludmila Vomelová | Babyonline | 13.05.2024, 11:56
Položit dotaz Všechny dotazy a odpovědi
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku Odmítnout Další informace
×