Bio Matcha Tea Harmony získal po osmé titul Produkt roku a potvrzuje svou vedoucí pozici na trhu s čaji

Bio Matcha Tea Harmony byl poctěn titulem Produkt roku 2023 v kategorii čaj na portálu Heuréka.cz. Díky nepřetržité podpoře a kladným hodnocením zákazníků si již osmým rokem po sobě zachovává Bio Matcha Tea Harmony prestižní místo na českém trhu s čaji. Soutěž Produkt roku, která oceňuje nejoblíbenější produkty na základě preferencí českých spotřebitelů, opět potvrdila, že značka Matcha Tea vede ve své kategorii díky důvěře a spokojenosti zákazníků.

Za toto významné ocenění vděčíme našim zákazníkům, jejichž loajalita a pozitivní zpětná vazba představují základ našeho úspěchu. "Důvěra a podpora od našich zákazníků nás motivuje k další práci a k inovacím. Ocenění si velice vážíme a současně cítíme velký závazek vůči spotřebitelům," uvedl Petr Patočka, jednatel společnosti Kyosun s.r.o., která Matcha Tea do České republiky dováží.

Bio Matcha Tea Harmony je výsledkem pečlivého výběru nejmladších lístků čajovníku Camellia sinensis z renomovaných japonských oblastí Nishio a Shizuoka. Dovozy probíhají letecky každé dva měsíce, což zajišťuje jeho výjimečnou čerstvost a vysokou kvalitu, podloženou pravidelnými testy. Čaj je skladovaný ve speciálně navržené chladící místnosti, která zajišťuje konstantní teplotu, a tím udržuje optimální podmínky pro zachování jedinečných vlastností matcha.

Balený je do speciálně navržených dvougramových sáčků, které poskytují dokonalou ochranu před vnějšími vlivy a umožňují jednoduchou přípravu. "Tento způsob balení garantuje, že každý šálek Bio Matcha Tea Harmony je vždy čerstvý," dodává Patočka.

Ocenění Produkt roku 2023 pro Bio Matcha Tea Harmony je nejen uznáním výjimečnosti produktu, ale také potvrzením, že snaha o udržení nejvyšších standardů kvality a udržitelnosti není opomenuta. Společnost Kyosun s.r.o. bere toto ocenění jako závazek k dalšímu zlepšování a pečlivé práci, aby mohla svým zákazníkům i nadále nabízet to nejlepší z tradice i moderního přístupu k čaji.

kyosun.com

 

ČTK Connect ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

 

Klíčová slova ČR-nápoje-trh-čaj-ocenění-firmy-Kyosun

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.