Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jenovéfa Boková odhalila intimní snímek ukazující čistotu a krásu mateřství

Top

Redaktora můžete kontakovat v každém článku skrz kontaktní formulář

Provozovatelem zpravodajského serveru EXTRASIMO.cz je firma Czech Media Network s.r.o., IČ: 11823054


Sledujte EXTRASIMO.cz

© 2024 Copyright EXTRASIMO.CZ a dodavatelé Profimedia a ČTK

Jenovéfa Boková odhalila intimní snímek ukazující čistotu a krásu mateřství

Nikola Horáková

18. března 2024 16:27

Jenovéfa Boková Video

Herečka a hudebnice Jenovéfa Boková (31), která je držitelkou Českého lva, je již přes rok maminkou. K narozeninám její milované dcerky Elly se na Instagramu pochlubila profesionálními fotografiemi, které vyjadřují něhu a blízký vztah maminky s dcerou. 

Boková je rok šťastnou maminkou. Svoji roli zvládá skvěle a je nutno podotknout, že si ji velmi oblíbila. Za svoji dcerku je nesmírně vděčná a doložila to i příspěvkem na svém Instagramu. Nechala se totiž vyfotografovat společně s Ellou od profesionální fotografky Lucie Vysloužilové. 

Ta se snímky pochlubila jako první. Jenovéfa si své soukromí dost hlídá a do nedávna dokonce neuvedla jméno své dcerky, to prozradil až moderátor Marek Eben na Českém lvovi. Fotografka zachytila Jenovéfu a dceru Ellu v intimním objetí, kde obě byly téměř bez oblečení. Zdůraznila tak čistotu, nevinnost a blízký vztah matky s dcerkou. 

„1 rok a 1 den jsi tady! M I L U J U a D Ě K U J U... jako nikdy,“ napsala Jenovéfa k sérii fotografií, která je skutečně velmi přirozená, čistá, klidná a dokonale zachycuje její vztah k dceři. Z výrazu herečky jednoznačně mluví spokojenost. 

Nejnovější zprávy