Superlov se vrací na TV Nova

Superhrdinové se super schopností správně odpovědět téměř na jakoukoliv otázku ovládnou jarní sobotní večery v televizním vysílání se Superlovem, „super verzí“ divácky velmi oblíbené vědomostní soutěže Na lovu. Doktor Vševěd, Kalkulátor, Kvízová dáma, Belladonna a Pan Lišák usednou vedle sebe a vyzvou odvážné soutěžící, kteří se je pokusí překonat a vyhrát až milion korun. Vyzývatele ve studiu před třemi stovkami diváků přivítá a lovce svým drzým humorem potrápí moderátor Ondřej Sokol. První premiérový díl druhé série Superlovu uvede TV Nova v sobotu 23. března ve 20:20 hodin.

Zdroj: TV Nova

„Po loňském úspěchu pořadu se do druhé série přihlásilo obrovské množství lidí, kteří Superlov už dobře znají. Utkat se s lovci přišel například někdejší moderátor Televizních novin Martin Severa, hokejista David Růžička nebo nejslavnější český věštec Vlastík Plamínek. Soutěžící více taktizovali a častěji hráli o větší finanční částky,“prozrazuje kreativní producentka Veronika Mikysková. Hned v prvním díle lovce, ale hlavně Ondřeje Sokola překvapil pan Milan z Roudnice na Labem, který si přišel zasoutěžit v tradiční skotské sukni, v kiltu a prozradil, že pod ní nemá spodní prádlo.

Základní princip Superlovu zůstává stejný. Jeden soutěžící může vyhrát až milion korun, pokud ve vědomostním souboji vyzve všech pět lovcůkteří spolu musí spolupracovat, aby uspěli. „Oproti loňsku se výrazně zlepšil Doktor Vševěd, minimálně chyboval a zrychlil. Naopak mně to tentokrát moc nesedlo. Občas jsem byl rychlý až moc a původní chybnou myšlenku jsem už nedokázal v hlavě změnit. Někdy jsem naopak nevytáhl z hlavy věci, které znám a kolegové pak chybovali. A za co bych si nafackoval? Párkrát jsem začal moc kalkulovat a otázku překombinoval, takže jsem plácnul nesmysl. Diváci se mají na co těšit,“ říká Jakub Kvášovský, kterého diváci znají pod přezdívkou Kalkulátor. Moc s ním, ale nesouhlasí ostatní. „Myslím, že nás opět svou rychlostí a soutěživostí zválcoval Kuba Kvášovský,“ říká Václav Slabyhoudek alias pan Lišák a Belladonna Viktorie Mertová slova obou koriguje: „Doktor Vševěd, který tvrdí, že Superlov není jeho disciplína, se tenhle rok hrozně zlepšil. Ale nejrychlejší a nejsoutěživější zůstává Kalkulátor. Neštve mě to, je to pro dobro věci, všichni jako tým chceme vyhrát. Ale ráda bych se aspoň někdy dostala ke slovu.“

Soutěž bude v druhé sezoně více aktivní i na sociálních sítích. Influencerka Natalie Schejbalová alias Tali divákům detailně představí zákulisí Superlovu. Moderátorem zůstává Ondřej Sokol, jemuž v přípravě vtipných a ostrých hlášek pomáhá scenárista Dominik Landsman.

Autor článku:

Napsat komentář

Pro přidání komentáře musíte .