Notářsky ověřeno: Již potřetí vyšel srovnávací nákup nejlevněji v Lidlu

V nedávném cenovém srovnání bylo potvrzeno, že potraviny, které spotřebitelé běžně nakupují v období Velikonoc, nakoupíte nejlevněji v Lidlu. Cenový test byl proveden za účasti notáře dne 4. března 2024 v prodejnách obchodních řetězců Lidl a Penny v Praze. Proces srovnání byl objektivní z hlediska srovnatelnosti cen i kvality produktů a celý jeho průběh ověřil notář. Produkty byly vybrány z kategorie základních potravin a všechny porovnávané výrobky musely mít stejné klíčové parametry, jako je shodná hmotnost, velikost či objem. Zároveň šlo o produkty, které nebyly v žádné slevové akci a nevztahovaly se na ně případné věrnostní programy. Již potřetí jsou výsledky potvrzením závazku společnosti Lidl poskytovat zákazníkům tu nejvyšší kvalitu, ale také důkazem, že nakupování v Lidlu je skvělou volbou pro rodinné rozpočty.

V rámci srovnávacího testu bylo vybráno 29 produktů běžné potřeby, zejména pod vlastními značkami, které zákazníci běžně nakupují v období Velikonoc. Jednalo se např. o velikonoční cukrovinky, suroviny na pečení (margarín či vanilínový cukr) nebo pochoutky pro pohoštění návštěv (např. tokajské víno či vlašský nebo pochoutkový salát). Kompletní výsledky srovnávacího nákupu naleznete na Srovnání (lidl.cz).

O společnosti Lidl

Společnost Lidl vstoupila na český trh v červnu 2003, kdy otevřela prvních 14 prodejen. V současnosti provozuje síť 319 prodejen, které jsou zásobovány 5 logistickými centry. Filozofie prodeje společnosti Lidl je založena na privátních značkách, které tvoří více než 75 % veškerého sortimentu. Kromě nejvyšší kvality za nejlepší cenu oceňují zákazníci prodejen Lidl také pravidelné, tematické týdny s nabídkou potravin a spotřebního zboží, které není součástí stálého sortimentu. Spotřební zboží Lidl nabízí také ve svém internetovém obchodě Lidl-shop. Společnost Lidl se snaží být ve všech oblastech podnikání maximálně odpovědná vůči svému okolí. V rámci společenské odpovědnosti se Lidl dlouhodobě zaměřuje na podporu dětí, pro něž realizuje různé projekty, například sbírku Srdce dětem či v minulých letech výstavbu Rákosníčkových hřišť.

Více informací naleznete na:

www.lidl.cz

www.twitter.com/lidlcz

www.instagram.com/lidlcz

www.youtube.com/user/LIDLCeskaRepublika

 

 

 

 

Klíčová slova ČR-trh-potraviny-firmy-Lidl ČR

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Obchod, marketing
Potraviny, gastronomie

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.