Cool magazín

Zábavný cool magazín

Type to search

Šokující VIDEO ze školy pobouřilo veřejnost: Speciální soutěž, spolužáci si olizovali nohy!

Na sociální sítě se dostalo video z jedné oklahomské střední školy. Bylo natočeno na školní akci, během níž se konala velká soutěž. V čem je problém?

V rámci jedné ze soutěží studenti olizovali svým spolužákům prsty na nohou, které byly potřené arašídovým máslem. Toto šokující video pobouřilo veřejnost a vyvolalo v USA velký skandál.

Paradoxem je, že tato tradiční akce má pozitivní poselství a fundraisingový charakter. Tentokrát šlo o pomoc síti kaváren, které zaměstnávají lidi s mentálním, vývojovým nebo tělesným postižením.

Podle deníku The Oklahoman škola uvedla, že se studenti pouze snažili udělat správnou věc, jak to dělají již léta. Nedovolila s nimi reportérům mluvit, aby je ochránila před dalšími útoky.

Podle představitelů školy se kolem střelby začalo šířit také mnoho nepřesných informací. Přesto přiznávají, že v této hře udělali chybu, které litují.

“Touto konkrétní hrou jsme nedokázali udržet důstojnost našich studentů a hrdý obraz naší komunity,” napsali ve svém prohlášení a dodali, že nepochybně musí provést změny, aby podobným aktivitám v budoucnu zabránili.

zdroj: dnes24.sk, titulní obrázek: Twitter