Milovaný herec prožívá nejtemnější období svého života. Jeho syn zemřel ve věku 33 let

Fotografie: Honza Groh (Jagro) / Creative Commons / Attribution-Share Alike 3.0

Obrovskou ztrátu nyní prožívá rodina slavného herce známého z řady oblíbených filmů, jehož syn podlehl rakovině. Těžký boj sváděl dlouhých pět let.

Velmi smutné období nyní prožívá herec Gary Sinise, známy z filmů Forrest Gump, Zelená míle nebo Apollo 13. Jeho syn zemřel v lednu po pětiletém boji s vzácným typem rakoviny. Jak uvedl Blesk, rodina smutnou zprávu oznámila veřejnosti až v těchto dnech, kdy se s celou situací alespoň částečné vyrovnali. McCann Anthony Sinise zemřel ve věku 33 let.

Rakovinu mu diagnostikovali již v roce 2018

Synovi Garyho Sinise byl vzácný typ rakoviny diagnostikován již v roce 2018. Tehdy si rodina prošla neuvěřitelně turbulentním obdobím. I jeho manželce byla totiž diagnostikována rakovina prsu 3. stupně.Bylo to opravdu bouřlivé období, kdy můj táta prodělal mozkovou mrtvici a moje žena podstoupila několik operací páteře, pak jí diagnostikovali rakovinu a mému synovi o pár měsíců později také,“ řekl Sinise pro ETOnline.

Zatímco u jeho ženy se rakovinu podařilo dostat do remise, Mac takové štěstí neměl. Jeho nádor v dolní části páteře sice lékaři operovali, ale postupně začal znovu růst. Trpěl rakovinou zvanou chordom, která vyrůstá z mezenchymálních tkání, jako jsou kosti, chrupavky a nervy. Později ochrnul od hrudníku dolů a pohyboval se na vozíku.

V nedožitých 50 letech zemřel herec, který svými geniálními rolemi zasáhl diváky všech věkových kategorií

Před smrtí stihnul dokončit album

Přesto se nikdy nevzdával a neustále zkoušel nové léky a další možnosti léčby. Vrátil se také ke svému koníčku z mládí a začal skládat hudbu. Týden před svou smrtí se mu podařilo chystané album dokončit a vydat. „Inspiroval mě, a pokud vyprávění jeho příběhu může inspirovat ostatní, aby prostě vytrvali ve svých vlastních výzvách a nikdy nepřestali, nikdy se nevzdali, pak je to dobrá věc. Jsem hrdý na to, že jsem jeho táta,“ svěřil se Gary Sinise.

Také uvedl, že je vděčný, že měl možnost zvolnit pracovní tempo a podporovat svého syna během jeho cesty s těžkou nemocí. Mac Sinise zemřel 5. ledna, obklopený rodinou, ve věku 33 let. Na SvětěKreativity jsme rovněž informovali o nedávném úmrtí legendárního bubeníka a zpěváka Ľubomíra Stankovského. Proslavil se hitem, který zná každý.

Veškerý volný čas trávila s prsty na klávesnici. Psaní článků se časem stalo jejím největším koníčkem. Neustále ... [Více o autorovi]

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*