Gábor Boráros míří do další organizace, ve které se potká i s Vlkem Chimaevem

Boráros

Gábor Boráros je v poslední době k nezastavení. Poslední rok to sice vypadalo tak, že bývalá OKTAGON hvězda v podstatě zhasne, ale právě v návaznosti na konec kontraktu ve žlutočerném kolosu Boráros chytil druhý dech a je aktuálně na roztrhání. Dohodl se totiž s ACA, RFA a dokonce i další organizací, ve které se potká s Vlkem Chimaevem.


Ztracený v horách! Procházka popsal hororový zážitek, ze kterého si odnesl černý prst

„Další věc je, že v Maďarsku plánujeme dělat další galavečery. Například nás teď 30.3. čeká obrovský galavečer Vendetta Fight Nights, kde bude jako host večera Khamzat Chimaev. Na konci měsíce Audi Aréna Gyor. Budou tam určitě hodně dobré zápasy. Já tam budu jen jako komentátor a reportér. Budu celý večer běhat nahoru dolů. 

Budu však také boxovat v Maďarsku. Už máme dohodu, že někdy v květnu si dám box. Budu díky tomu ještě větší hvězda,“ prozradil Gábor pro Netky, že ho čeká setkání s Khamzatem Chimaevem, ale také boxerský zápas.

Gáborovi se v rámci RFA hlásí dva vyzyvatelé

„Viděl jsem je jen přes IG a sociální sítě. Jejich zápasy jsem však neviděl. Nevím ani, jakou mají bilanci a jaké mají styly. Vím jen, že na mě čekají, takže si určitě najdu čas na to, abychom to nějak vyřešili. Jsou tam dva, kteří na mě čekají. Klidně mohou být i tři. V první řadě je důležité, abych byl zdravý a nic mě netrápilo. Když budu v plné síle, tak je možné všechno. Určitě před nimi nebudu couvat,“ reagoval Gábor na výzvy, které v poslední době dostal.

Ty poslali Frederico Komuenha aka Černý Panter a na poslední RFA akci i Adam Jakubík aka Valašské Tornádo. Právě Jakubík poslal výzvu v ten samý den, kdy Gábor prohrál v ACA, což prý nedělal úplně rád, ale na druhou stranu si uvědomoval, že má po výhře jedinečnou šanci, tak jí využil, což je pochopitelné.

Výhledově bychom se tedy v rámci RFA mohli dočkat soubojů Boráros vs Komuenha/Jakubík. Na první z nich by mohlo dojít už v květnu, na kdy má RFA na plánu akci v Nových Zámcích, kde by se měl prý Boráros objevit poprvé v boji, tak uvidíme, zda se to potvrdí a proti komu to případně bude.




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *