Pete Wentz z Fall Out Boy ambasadorem TopSpin 2K25

Pete Wentz z Fall Out Boy ambasadorem TopSpin 2K25
17:04, 20.03.2024

Společnost 2K s potěšením oznamuje, že celebrita skupiny Fall Out Boy Pete Wentz bude reprezentovat TopSpin 2K25 jako vůbec první ambasador série mimo hřiště. Jako nadšený fanoušek tenisu i série TopSpin, který je známý především jako baskytarista nominovaný na cenu GRAMMY a hlavní autor písní kapely Fall Out Boy, jež se pyšní několika platinovými alby, poskytne Wentz své mimořádné zkušenosti tvůrcům TopSpin 2K25 mimo jiné tím, že bude vybírat písně na herní soundtrack.

Společnost 2K dnes oznámila, že Pete Wentz ze skupiny Fall Out Boy bude reprezentovat hru TopSpin 2K25 jako vůbec první ambasador mimo kurt, což znamená, že se bude podílet na soundtracku hry a vystupovat jménem hry jako tenisový nadšenec a kulturní osobnost.

Klik pro zvětšení (Pete Wentz z Fall Out Boy ambasadorem TopSpin 2K25)

Wentz, který je zapřísáhlým fanouškem tenisu i série TopSpin a je známý především jako baskytarista a hlavní textař rockové skupiny Fall Out Boy, která byla nominována na cenu GRAMMY a prodává se v multiplatinových sbírkách, poskytne TopSpin 2K25 své tenisové kulturní znalosti a také své hudební zkušenosti při výběru skladeb na herním soundtracku.

Mezi dalšími brzy oznámenými skladbami bude soundtrack obsahovat nový remix Dillona Francise na skladbu "Heartbreak Feels so Good" od Fall Out Boy z posledního alba skupiny So Much (For) Stardust, které po vydání 24. března 2023 u Fueled By Ramen/Elektra/DCD2 Records debutovalo jako rockové album číslo 1. Skladba "Heartbreak Feels So Good (Dillon Francis Remix)", která je nyní k dispozici ke streamování na všech platformách, a která měla v úterý premiéru v oficiální oznamovací upoutávce TopSpin 2K25.

Wentz, kterého časopis GQ označil za "krále losangeleské tenisové scény", je dobře zdokumentován svou vášní pro tenis, který hraje téměř denně, a to i na turné. Účastnil se pro-am akcí po boku špičkových profesionálních tenistů, včetně nedávné charitativní akce Desert Smash v Indian Wells, a je dlouholetým fanouškem tenisové videoherní série TopSpin, což z něj dělá ideálního ambasadora mimo kurt pro obnovení série v TopSpin 2K25, kterou si mohl zahrát před BNP Paribas Open 2024.


DALŠÍ

CGwillWin