SolaX Power se stává partnerem Borussie Dortmund

Společnost SolaX Power 19. března hrdě oznamuje, že se stala partnerem Borussie Dortmund, významného německého fotbalového klubu. Tato přelomová spolupráce je prvním spojením mezi Borussií Dortmund a podnikem zabývajícím se skladováním solární energie, přičemž představuje významný krok směrem k rozvoji globálních iniciativ v oblasti zelené energie a podpoře udržitelného rozvoje.

Borussia Dortmund – jeden z nejlepších německých a evropských fotbalových klubů – se pyšní bohatou historií a rozsáhlou fanouškovskou základnou. Klub získal osm titulů v Bundeslize a v roce 1966 se stal prvním německým týmem, který dosáhl na mistrovský titul v evropských pohárech, čímž si zasloužil uznání doma i na mezinárodní scéně. Borussia Dortmund je proslulá svým inovativním tréninkovým programem pro mládež a odhodláním vychovávat nové talenty. Její nadšení pro fotbal harmonicky souzní s neochvějnou oddaností společnosti SolaX Power k rozvoji zelené energie.

Společnost SolaX Power se prosadila jako vedoucí hráč na poli skladování solární energie a vysloužila si široké uznání díky své průkopnické technologii i spolehlivým produktům na evropském trhu. Zejména v Německu se společnost SolaX Power těší vynikající pověsti a zaujímá v oboru významné postavení. Inovativní energetická řešení společnosti uspokojují energetické potřeby domácností a podniků, ale zároveň významně přispívají k dosažení cílů v oblasti uhlíkové neutrality.

Společnost SolaX Power byla založena v roce 2012 a je veřejně obchodovanou společností kótovanou na šanghajské burze STAR Market. Zavázala se k realizaci čisté a udržitelné budoucnosti prostřednictvím inovací na poli solární energie. Z pozice celosvětově uznávaného poskytovatele solárních i úložných řešení a průkopníka ve výrobě hybridních střídačů v Asii se společnost SolaX Power vyvinula v nadnárodní korporaci s více než 2000 zaměstnanci po celém světě. Společnost SolaX Power se sídlem v čínském Chang-čou a strategicky umístěnými pobočkami v Nizozemsku, Německu, Velké Británii, Austrálii, Japonsku a USA zprostředkovává své služby zákazníkům ve více než 80 zemích.

Skrze partnerství s Borussií Dortmund chce společnost SolaX Power pomocí univerzální atraktivity fotbalu posílit mezinárodní přítomnost své značky a propagovat étos ekologického a udržitelného života. Spolupráce bude zahrnovat různé iniciativy, včetně reklamy na stadionu, aktivit pro zapojení fanoušků a projektů společenské odpovědnosti, které společně podpoří spojení fotbalu se zelenou energií a nabídnou fanouškům po celém světě ekologičtější divácký zážitek.

Společnost SolaX Power s nadšením očekává příležitost spolupracovat s Borussií Dortmund, která jí umožní zahájit novou kapitolu pokroku v oblasti udržitelného rozvoje i sportu.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/2365992/SOLAX_BVB.jpg

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/2310000/_Logo.jpg

KONTAKT: Jonathan Yu, jonathanyu@solaxpower.com

 

PROTEXT

 

Klíčová slova Čína-energie-fotbal-reklama-ekologie-SolaX Power

Oblast
Asie, Austrálie (as)

Kategorie
Média, společnost a životní styl
Finance, ekonomika
Energetika, suroviny
Sport

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.