Středa 1. května 2024, Svátek práce

  • Zprávy
  • Celebrity
  • Jen pro muže
  • Sport
  • Video
  • Podcasty
  • Antiyoutuber
  • jít naiDNES.cz

    Krajčo vzal všechny děti na Gumpa: Syn Richard je rozený model, zpěvákovi jako by z oka vypadl!

    Richard Krajčo (46) dorazil na slavnostní premiéru filmu Gump - jsme dvojka s celou rodinou. Není divu, manželka Karin si zahrála v prvním díle úspěšného filmu o pejskovi, který učí lidi žít, jistě se tak už těšila na pokračování příběhu. Vydají se uměleckou dráhou i jejich tři děti? Základy mají, ostatně vyrůstají v uměleckém prostředí, syn Richard a dcera Berenika jako kdyby zpěvákovi z oka vypadli, dcera Jasmínka je zase celá Karin.

    To nejsou Hujerovi, ale Krajčovi! Richard Krajčo vyrazil na premiéru pokračování filmu Gump - jsme dvojka s celou rodinou. Doprovod mu tak dělala manželka Karin, její dcera Jasmína a Richardovy děti, syn Richard mladší se sestrou Berenikou.

    Karin má dceru Jasmínu s kameramanem Martinem Doubou, Richard má děti z předchozího manželství s modelkou Martinou Poulíčkovou. Krajčo se s Poulíčkovou ženil v roce 2008, o rok později už se jim narodil malý Ríša a za další tři roky Berenika. Vztah se rozpadl v roce 2013, kdy potkal Karin.

    Obě děti přitom jako kdyby zpěvákovi z oka vypadly. Bez problémů by se mohly živit i modelingem, což jsme ostatně v rozhovoru řekli i Karin, která přitakala s tím, že showbyznys ale není zrovna nejsnadnějším odvětvím.

    „Asi bychom jim nebránili, podporujeme je ve všem, co chtějí. Nejsem si jistá, protože ta cesta umění je velmi komplikovaná, ale když to budou chtít, bránit jim určitě nebudeme,“ prozradila nám Karin Krajčo Babinská.

    „Uvidíme, je to strašně otevřené, jde o to, co přijde a jaká bude příležitost,“ má jasno Richard junior.

    Richard Krajčo se pochlubil dětmi

    Hlavní byl toho večera ovšem jejich otec, jedna z hlavních hvězd filmu. Ten měl trochu obavy z reakce dětí na snímek, první díl totiž oplakaly.

    „Přiznám se, že když byla premiéra prvního dílu, měl jsem představení. Doprovodil jsem rodinu a odjel jsem. Byly menší a bylo to pro ně smutné, tentokrát jsem je musel uchlácholit s tím, že celý princip vyprávění je jiný, než jednička, je to takový ten americký rodinný film, který jim nezlomí srdce a nebudou kvůli tomu vytahovat tuny kapesníků,“ uvedl Richard Krajčo.

    „Já se těším hrozně moc, miluju pejsky,“ řekla nám ale Jasmína. „Máme psy, kočku, s Jasmínkou máme koně a táta má želvy,“ dodala Berenika. Nestačí tak doufat, že se rodince snímek líbil.

    Rozhovor s celým klanem Krejčových si můžete pustit ve videu.

    Fotogalerie