Dcera Rosse z Přátel roste velmi svérázným způsobem. Cleo má štěstí, že její táta není Rossovi vůbec podobný

od Soňa Jiroutová
2 minuty čtení
David Schwimmer
Zdroj: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Herec David Schwimmer je známý především pro svou roli v seriálu Přátelé, kde ztvárnil Rosse Gellera. Velmi významnou roli měl ale například i v minisérii Bratrstvo neohrožených. Pro svou dceru Cleo Buckman Schwimmer je však „jen“ táta a očividně to s ní bude mít hodně těžké, protože malá Cleo bude asi hodně svérázná osobnost.

Cleo se narodila 8. května roku 2011 herci a jeho tehdejší manželce Zoë Buckman.

Vysněná rodina mu nevyšla

„Nemyslím si, že budu opravdu šťastný, dokud nebudu otcem a manželem,“ uvedl herec již v roce 2005 pro World Entertainment News Network.

O rok později doplnil, že část jeho osobnosti stále čeká, až se uklidní a bude připraven zůstat na místě. Ale že věří, že se to již brzy stane.

Své rodiny se herec sice dočkal, ale s manželkou jim to bohužel nevyšlo. Dcera však i nadále zůstala tím nejdůležitějším v jeho životě.

„Naší prioritou je samozřejmě štěstí a pohoda naší dcery v této náročné době. Proto vás žádáme o podporu a respekt k našemu soukromí, když ji společně vychováváme a procházíme touto novou kapitolou pro naši rodinu,“ znělo hercovo prohlášení pro USA Today v roce 2017.

Bývalí manželé odluku zvládli skvěle, což dokazuje i přání k narozeninám na instagramu Zoë, ve kterém poděkovala za skvělou dceru a poslala chválu jejímu tátovi a nejlepšímu spolurodiči.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zoë Buckman (@zoebuckman)

Svérázná mladá dáma

Z malé Cleo vyrostla za tu dobu slečna, která má svůj vlastní názor na svět a rodičům dá asi ještě hodně zabrat. Herec se například rozpovídal o tom, že jim ve čtyřech nebo pěti letech oznámila že je vegetariánkou a od té doby je opravdu vegetariánkou.

„Je to samozvaná vegetariánka,“ prohlásil herec v podcastu Table Manners.

Cleo také ráda experimentuje se svým osobním stylem, včetně barvení vlasů. V roce 2020 si dokonce oholila hlavu.

Její největší zálibou jsou drag queens, na jejichž vystoupení ji dle fotek maminka ráda bere.

Zoë Buckman je dle instagramu velmi otevřená umění a svou dceru vychovává volnějším způsobem. Vzhledem k tomu, že herce označuje jako skvělého spolurodiče, je zřejmé, že otec s tímto přístupem souhlasí.

Dovedete si představit Rosse, kdyby se oholila malá Emma? Cleo má štěstí, že je v reálu tatínek úplně jiný než v jeho nejslavnější roli.

Zdroje: World Entertainment News Network, USA Today, Intagram, People

Autor: Soňa Jiroutová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články