OKTAGON potvrzuje další bitvy! Dva domácí borci míří na horkou nepřátelskou půdu

OKTAGON

Už tuto sobotu nás čeká turnaj OKTAGON 55, skrze který organizace poprvé míří do Stuttgartu, kde se o hlavní zápas postará domácí Kelt Jungwirth, který si to dá znovu se slovenským bijcem Pukačem. O necelý měsíc později pak žlutočerný kolos znovu míří do Anglie, tentokrát do Birminghamu, kde půjde do akce i celá řada CZ/SK borců, kteří to budou mít na horké nepřátelské půdě hodně těžké.


Alex Pereira si do smlouvy na turnaj UFC 300 prosadil hodně speciální podmínku

„´Chci být jedním z nejlepších. Ze začátku jsem byl hrozný dřevo, ale měl jsem srdce a vůli,´ říká neuvěřitelný dříč a finalista 3. řady reality show OKTAGON Výzva Jakub Dohnal. Bojovník s 5 ukončeními se po akční bitvě s Buchingerem vrací do klece, kde už dávno dokázal, jak neuvěřitelně vyzrál. Přesto říká: ´Tohle je teprve začátek.´

Poslat Dohnalovy plány do háje přichází debutant v OKTAGONu James Hendin s působivou vizitkou. Již 9 zápasů v Cage Warriors, 7 vítězství a celkem 5 ukončení, aktuálně 2 výhry v řadě. Dravec s obrovským sebevědomím má stejně jako Dohnal jen ty nejvyšší ambice. A tak se rozpoutá souboj zcela identicky nastavených bojovníků, který by se mohl změnit v totální thriller!“ potvrzuje anglický OKTAGON profil duel Dohnal vs Hendin.

 

Tím však seznam CZ/SK zástupců v Birminghamu nekončí. „Zkušený bojovník Ammari Diedrick v kleci neztrácí čas a vždy se snaží svého soupeře dorazit. Na své cestě kickboxem a MMA z Glory a LFL si připsal 3 KO ze 4 profesionálních vítězství. V tvrdém souboji při svém debutu proti velezkušenému Kertészovi na turnaji OKTAGON 50 se zápas rozhodoval až podle bodových rozhodčích. Podaří se mu tentokrát na domácí půdě zajistit ukončení a posunout se na 5-2?

Jeden z nejlepších slovenských bojovníků v postoji. Daniel Hromek přijímá výzvu. Mistr Evropy v muay thai s více než 50 profesionálními zápasy již několik let rozvíjí své dovednosti a adaptuje se na svět MMA. Na svém kontě má 2 ukončení v MMA včetně 1 na OKTAGON 46. Až vstoupí do Resorts World Areny, bude chtít pokračovat v nastoleném tempu,“ dojde i na souboj Diedrick vs Hromek, který slibuje zajímavou podívanou.

Co nás čeká?

23.3. Stuttgart – OKTAGON 55

Jungwirth vs Pukač 2 

Poppek vs Kimball

Kertész vs Stolze

Ryšavý vs Topallaj

Bahník vs Najand

 Taburceanu vs Avramović

Cordero vs Schober

Wolf vs Herzberg

Montagnac vs Heil

Szabová vs Gumienna

Scheck vs Serbezis

Austin vs Wójcik




20.4. Birmingham – OKTAGON 56

Aby vs Creasy – o titul muší váhy

Stanton vs Wojciechowski

Morris vs Álvarez

Škvor vs Fleury

Wanliss vs Siraj

Handanagić vs Dixon

Kalašnik vs Etebar

Rock vs Catacoli

Staines vs Cigánik

Diedrick vs Hromek

Dohnal vs Hendin

Frimpong vs Mullen




 

4.5. Frankfurt – OKTAGON 57

Moeil vs Austin – o titul těžké váhy

 Eckerlin vs Brož 

Keita vs Sardari

Brajshori vs Odunjo

Sanikidze vs Nezhad

Adamia vs Brčić

Raška vs ?

8.6. Praha – OKTAGON 58 – Eden Fotbalový stadion

Vémola vs Végh 2 – o titul polo-těžké váhy

Kozma vs Surdu

Duque vs Machaev

Legierski vs Wanliss/Siraj

Apollo vs Gogoladze

20.7. Bratislava – OKTAGON 59

Paradeiser vs Torres

Barborík vs ?

Bogdanović vs Keita/Sardari




Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *