Zdroj: v2com

Oáza klidu nad jezerem: V tomto domě máte přírodu na dosah jako nikdy předtím

22. 03. 2024
Diskuze (0)
Sdílet

V těsném objetí malebných Laurentských hor, několik kilometrů severně od Montréalu, leží Chalet Papillon - klenot architektonické dokonalosti, vytvořený studiem RobitailleCurtis. Tento úchvatný domov se tyčí nad křišťálově čistým jezerem Notre-Dame jako pozvání k odpočinku a obnově pro mladou rodinu a jejich přátele.

Chalet Papillon není jen stavbou; je to spojení s okolní krajinou, harmonická symbióza mezi lidskou tvorbou a přírodou. Zvolené místo bylo vybráno s pečlivostí a úctou k přírodě, minimalizujíc jakékoliv narušení prostředí. Díky tomu se dům zdá být přirozenou součástí svého okolí.

dům v přírodě

Zvolené místo bylo vybráno s pečlivostí a úctou k přírodě. Zdroj: v2com

Spojení s přírodou

Při vstupu dovnitř vás přivítá svěží a prostorný interiér, zářící světlem a otevřeností. Bílé stěny, betonové podlahy a jemné dřevo vytvářejí atmosféru klidu a pohody, která vyžívá každý kout domova. Obytné prostory v horním patře jsou prostorné a plné denního světla, s dokonalým výhledem na okolní krajinu.

Přečtěte si také:
Působivá rekonstrukce minimalistické chaty v lese umožnila majitelům dokonalý únik z reality

Jedním z nejpozoruhodnějších prvků domova je jeho spojení s přírodou, které je zprostředkováno skrze velkorysé prosklené plochy. Obrovská panoramatická okna přinášejí do interiéru nádherné pohledy na jezero a lesy, propojujíce tak domov s jeho okolím a umožňující, aby se příroda stala součástí každodenního života.

dům v přírodě

Jedním z nejpozoruhodnějších prvků domova je jeho spojení s přírodou. Zdroj: v2com

Ideální místo pro rodinu

Dolní patro domu nabízí útulné lůžkové pokoje pro hosty, každý s velkým oknem a dostatkem úložného prostoru. Prostor je plně vybaven pro pohodlné ubytování až dvanácti osob, což z něj činí ideální místo pro rodinné oslavy a setkání s přáteli.

Chalet Papillon není jen krásným domovem; je to místo, kde se rodina schází, vytváří společné vzpomínky a nachází klid a pohodu ve spojení s přírodou. Je to místo, které vyzařuje teplou atmosféru a zve k objevování a relaxaci.

obývací pokoj s výhledem

Je to ideální místo pro rodinné oslavy a setkání s přáteli. Zdroj: v2com

Pokud hledáte útočiště v srdci kanadské přírody, Chalet Papillon je tou pravou volbou. Nechte se unést jeho kouzlem a objevte harmonii mezi luxusem a přírodou.

FOTOGALERIE

Text: Barbora Šeblová
Foto: v2com

Kategorie: Návštěvy domů
Tagy: architektura realizace realizace stavby
Sdílejte článek

Diskuze