Nakupujte levněji. Ušetřete díky slevovým kupónům.
Česká republikaČeská republika
Hlavní strana > Magazín > Buďte v klidu až 5 let při nákupu na Okay.cz

Buďte v klidu až 5 let při nákupu na Okay.cz

22.3.2024 napsal(a) Honza H.

V dnešní době, kdy jsme obklopeni stále více sofistikovanými spotřebiči a technologiemi, se stává otázka jejich ochrany stále významnější. S novou promo akcí od Okay.cz se však nemusíte obávat žádných neočekávaných komplikací spojených s vašimi nákupy. Tato přelomová nabídka "Buďte v klidu až 5 let" vám poskytuje možnost rozšířit záruku vašeho nového spotřebiče nebo nábytku až o 3 roky. Tím se celková doba ochrany může prodloužit až na 5 let, což je výjimečně štědrá nabídka, kterou nenajdete jen tak kdekoliv.

Okay.cz slevový kupón

Co to pro vás jako zákazníka znamená? Především klid a jistotu. V případě, že se vaše zařízení nebo nábytek porouchá nebo vykáže záruční vadu, Okay.cz se postará o vše. Ať už potřebujete opravu nebo výměnu, budete kompletně pokryti bez jakýchkoliv dalších nákladů. Toto je zásadní výhoda, která může ušetřit nejen spoustu peněz, ale i času a stresu spojeného s hledáním servisu a zajištěním opravy mimo standardní dvouletou záruční lhůtu.

Tato prodloužená záruka se vztahuje na širokou škálu produktů, od malých domácích spotřebičů až po velké kuchyňské přístroje, elektroniku a vybrané kusy nábytku, což z ní činí ideální řešení pro každého, kdo hledá dodatečnou ochranu pro své investice do domácnosti. Nezáleží na tom, jestli jste soukromá osoba, OSVČ, nebo firma, Okay.cz nabízí tuto možnost rozšíření záruky všem svým zákazníkům.

Jedním z největších benefitů této promo akce je, že řeší 100 % pozáručních vad. V praxi to znamená, že pokud vaše zařízení vykáže závadu po uplynutí standardní dvouleté záruční doby, budete mít stále nárok na opravu nebo výměnu zařízení. Tato ochrana může reálně ušetřit desítky tisíc korun, zejména u dražších a technicky náročnějších přístrojů.

Kromě toho, v případě škody, vůbec nic neplatíte. Tato politika nulové spoluúčasti znamená, že při vzniku škody, ať už je to chyba výroby nebo jiná záruční vada, nebudete muset platit ani korunu. V případě bezškodného průběhu pojištění pak dokonce získáte slevu na další nákup.

Proces uplatnění záruky je navíc navržen tak, aby byl co nejsnadnější a nejefektivnější. V případě potřeby opravy stačí kontaktovat servisní centrum Okay.cz a vše další bude zařízeno za vás. Tato snadná dostupnost a zákaznický servis jsou důkazem toho, že Okay.cz si váží svých zákazníků a jejich spokojenost je pro ně na prvním místě. Navíc, v případě vzniku škody je k dispozici linka hlášení škod INSIA, kde můžete škodu nahlásit a dozvědět se vše potřebné k jejímu rychlému a hladkému vyřešení. Veškeré informace a instrukce k postupu obdržíte emailem, což značně usnadňuje celý proces.

Důležitým aspektem této promo akce je také to, že v případě, že během doby trvání prodloužené záruky nedojde k žádné škodě, získáte jako bonus jednorázovou slevu 10 % na další nákup u Okay.cz. Tato sleva je aplikovatelná navíc k již existujícím slevám a marketingovým akcím, což je výborná příležitost pro další úspory.

V kontextu dnešního rychle se vyvíjejícího trhu s elektronikou a nábytkem, kde nové produkty často přicházejí s vyšší cenovkou, nabízí Okay.cz pomocí této promo akce jedinečnou možnost jak si užívat nové technologie a designové kousky s klidným vědomím, že vaše investice je bezpečně chráněna.

Navíc, Okay.cz rozšiřuje tuto ochranu nejen na spotřebiče, ale i na širokou škálu nábytku, což je výhodné pro ty, kteří chtějí chránit svůj nový nábytek proti potenciálním záručním vadám. Ať už se jedná o kuchyňské linky, ložnicový nábytek, obývací pokoje nebo jiné druhy nábytku, prodloužená záruka pokrývá různé typy produktů, což poskytuje zákazníkům ještě větší flexibilitu a bezpečí.

Závěrem lze říci, že prodloužená záruka od Okay.cz představuje významný krok vpřed ve zlepšování zákaznického servisu a spokojenosti. Tato promo akce nejenže poskytuje zákazníkům dodatečnou ochranu a klid na mysli, ale také zdůrazňuje závazek Okay.cz k poskytování vynikající hodnoty a podpory svým zákazníkům. S touto nabídkou mohou zákazníci využít nejmodernější technologie a nejnovější trendy v nábytku s důvěrou, že jsou plně chráněni proti neočekávaným výdajům a komplikacím. Okay.cz tímto ukazuje, že stojí za kvalitou svých produktů a zároveň dává zákazníkům jasný signál, že jejich spokojenost a klid jsou na prvním místě.

Komentáře

CAPTCHA

Okay.cz slevový kupón

Největší český prodejce elektra a nábytku provozuje e-shop okay.cz a rozsáhlou síť kamenných prodejen v České republice a na Slovensku. Nabídku televizorů, ledniček, praček, sušiček, malých domácích elektrospotřebičů či například notebooků nebo mobilních telefonů, stejně jako sedaček, postelí, kuchy...

Okay.cz

Získejte zdarma nejnovější slevové kupóny na svůj e-mail...

Přihlášení
Vítáme vás zpět, níže se můžete přihlásit...

Registrace
Získejte výhody registrovaného uživatele. Mezi výhody patří zobrazení exkluzivních kupónů, možnost vytvoření seznamu oblíbených obchodů a bonusový program o ceny. A mnohem více...

CAPTCHA

Chyba:Email není správně zadaný.
Chyba:Heslo musí mít nejméně 5 znaků.
Chyba:Zadaná hesla se neshodují.

Souhlasím se zpracováním osobních údajů.

Zapomenuté heslo
Zapomněli jste své heslo pro přihlášení? Nic se neděje! Zašleme vám nové...

CAPTCHA

Novinky emailem
Novinky Vašich oblíbených obchodů (nastavíte v menu Oblíbené).

CAPTCHA

Jak použít slevový kupón?

1. Vyhledání slevy

Najděte slevu do Vašeho oblíbeného obchodu. Seznamte se s podmínkami slevy a klikněte na kupón pro zobrazení a kopírování kódu.

2. Uplatnění kupónu

Kupón vložte v průběhu objednávky do příslušné kolonky („Slevový kupón“, „Slevový kód“ apod.).

3. Ušetření peněz

Sleva je odečtena z hodnoty objednávky a ušetřili jste tak peníze.