Infinix byl v roce 2023 nejrychleji rostoucím výrobcem chytrých telefonů

Publikováno: 23. března 2024 | autor Redakce
zero-30-5g-stilllife-6.jpg

Díky meziročnímu zvýšení prodejů o 64,1 % se Infinix v roce 2023 stal lídrem trhu z hlediska růstu. Svůj loňský úspěch chce Infinix potvrdit i v letošním roce prostřednictvím inovací představených na veletrzích CES a MWC.

Značka Infinix byla podle analytické společnosti IDC  nejrychleji rostoucím výrobcem chytrých telefonů za rok 2023. Infinix v tomto období prodal o 13 milionů kusů více než v roce 2022, což představuje velmi působivý meziroční nárůst o 64,1 %, kterému se nedokázal vyrovnat nikdo z globální konkurence.

racing5.jpg

Tony Zhao, generální ředitel Infinixu, tento zásadní úspěch přisuzuje několika faktorům – všestrannému marketingovému přístupu, technologickým inovacím a také strategické spolupráci s klíčovými hráči, jako je TikTok. I díky partnerství s touto platformou se Infinixu v loňském roce dařilo úspěšně oslovovat své cílové publikum.

„Infinix se zaměřuje na potřeby mladých uživatelů, poskytuje jim technologické inovace na míru a nadto chápe zásadní roli strategických partnerství,“ vysvětluje Zhao. „TikTok coby kreativní platforma umožňuje Infinixu efektivně oslovovat cílové uživatele a umožňovat jim překonat jejich hranice a stát se tou nejlepší verzí sebe sama.“

racing7.jpg

Nabito na rok 2024

Tempo inovací, které byly jedním z pilířů úspěchu Infinixu v roce 2023, se nezastaví ani letos, což dokazují technologie představené na veletrzích CES a MWC. Na CES Infinix upoutal pozornost revolučním konceptem AirCharge, který umožní nabíjet telefon bez kabelu či kontaktu s nabíjecí podložkou, technologií Extreme-Temp Battery, jež se postará o bezproblémový výkon baterie v extrémně vysokých i nízkých teplotách, a v neposlední řadě konceptem E-Color Shift, který umožní měnit barvy a motivy zadního krytu telefonu na přání.

zero-30-5g-stilllife-2.jpg

Na MWC pak tyto novinky doplnil nový koncept herního telefonu, který trhá rekordy v benchmarku AnTuTu a po uvedení na trh přinese bezprecedentní výkon do oblasti mobilního gamingu. V průběhu letošního roku je Infinix připraven představit další převratné novinky a potvrdit tak svou pozici inovačního lídra trhu.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.