kliknutím aktivujete zoom
načítám...
Nenašli jsme žádné výsledky
otevřená mapa
Pohled Cestovní mapa Družice Hybridní Terén Moje lokace Celá obrazovka Předch další

0 Kč - 50 000 000 Kč

Další možnosti vyhledávání

0 Kč - 100 000 Kč

Další možnosti vyhledávání
Našli jsme 0 Výsledek. Zobrazit výsledky

Estate.cz » Lifestyle » Nadčasový design i dokonalá technologie s novým glo Hyper Pro

Nadčasový design i dokonalá technologie s novým glo Hyper Pro

Zařízení na zahřívaný tabák glo prošlo za šest let, kdy bylo poprvé uvedeno na český trh, mnoha technologickými a designovými proměnami. Nejnovější generace glo, kterou společnost British American Tobacco nyní představuje pod názvem Hyper Pro, vyniká hlavně díky inovativnímu displeji EasyView a nové technologii zahřívání HeatBoost. Ovládání přístroje jenynípro dospělé vyznavače nikotinových alternativ atraktivnější,jednodušší a intenzita požitku maximální.

Dlouholetý vývoj a neustálé vylepšování funkcí jsou pro zařízení glo na zahřívání tabákových i bylinných náplní typické. Každoročně se uživatelům představuje ve vyladěném nápaditém designu a přidává i vylepšení stávajících funkcí. Díky tomu si cestu od cigaret k nikotinovým alternativám hledá stále více uživatelů.

Zdroj: Batstore

K přechodu připravit, pozor, teď!

Měnit zažité návyky bývá běh na dlouhou trať. Motivace, proč konečně přejít od spalovaného tabáku k zahřívanému, však nebyla dosud silnější. Nové glo je totiž z uživatelského hlediska dotaženo do posledního detailu.

Klíčovou novinkou a v případě gločka také úplnou premiérou, je integrace displeje EasyViewna přední straně zařízení. Umožňuje monitorovat stav baterie a poskytuje uživatelům informace o připravenosti náplně a zbývajícím počtu použití před nutností zařízení znovu dobít. Ostatně rychlejší nabíjení do 90 minut nově zajišťuje kabel USB-C, dohromady lze nové Hyper Pro použít na jedno nabití až dvacetkrát.

Zdroj: Batstore

Výrazným vylepšením prošla technologie zahřívání. Aktivováním režimu technologií HeatBoost dochází k zahřátí náplně rychleji a při vyšších teplotách. To zajišťuje autentický požitek a plnou chuť hned od prvního potažení. V případě, že je pro uživatele základní cyklus příliš krátký, může jej opakovat až třikrát za sebou. Základní standardní režim pak prodlužuje dobu užívání na 4,5 minuty, v režimu Boost zůstává na třech minutách. Intenzitu a délku chuti si tak lze zcela přizpůsobit vlastním individuálním preferencím.

Zařízení glo Hyper Pro je plně kompatibilní se všemi dostupnými náplněmi, ať už jde o tabákové neo či nedávno uvedené veo obsahující namísto tabáku bylinu roiboos, která je doplněna o nikotinovou složku a řadu různých přichutí včetně oblíbeného mentolu či tropického ovoce.

Novinka je od března k dispozici v celkem třech barevných variantách výhradně dospělým uživatelům prostřednictvím e-shopu batstore.cz a v rámci sítě vybraných trafik a čerpacích stanic. Od dubna potom přibudou další dvě barevné varianty, které bude možné objednat výhradně na e-shopu.

Líbil se vám článek? Podělte se o něj se svými přáteli:

Čtěte také

BYZNYS & REALITY
LIFESTYLE
ROZHOVORY
ARCHITEKTURA & DESIGN
Estate Awards
O portálu
O magazínu Estate
Reference
Premium Media Group
Kontakt
Všeobecné obchodní podmínky
Zásady ochrany osobních údajů
Spravovat souhlas s nastavením osobních údajů

Sociální média

© 2021 All rights reserved​

Made by RomanJelinek.cz | full servisová marktingová agentura

Porovnejte nabídky