Adam Sandler začíná pracovat na pokračování filmu Rivalové

Americký herec, komik, muzikant a scénárista Adam Sandler začal pracovat na pokračování jednoho ze svých nejúspěšnějších snímků. Film Rivalové měl premiéru už v roce 1996. „Byl jsem velmi potěšen, když mi to řekl,“ uvedl Sandlerův herecký kolega Christopher McDonald pro časopis People.

Reklama

Christopher McDonald, který v oblíbeném sportovním filmu Rivalové hrál po boku Adama Sandlera, se během jednoho z rozhovorů svěřil s tím, že Sandler pracuje na jeho pokračování. „Viděl jsem Adama asi před dvěma týdny a on mi řekl: McDonalde, tohle se ti bude líbit,“ nechal se slyšet McDonald. „Tak jsem se ho zeptal, o co jde, a on mi ukázal první verzi filmu Rivalové 2,“ řekl Christopher.

Při rozhovoru Christopher nezapomněl zmínit ještě další Sandlerovy úspěchy. „Adam to tam venku prostě zabíjí. Viděl jsem jeho nejnovější komediální show na Netflixu a smál jsem se všemu. Je tak zatraceně vtipný,“ dodal MCDonald.

Film z roku 1996 sleduje dospívajícího mladíka jménem Happy Gilmore, který má jeden velký sen – chtěl by se stát slavným hokejistou. Happy sice dává do hokeje všechno své nadšení a úsilí, ale pro tuto hru zkrátka nemá potřebný talent. Happyho myšlenky na neúspěch se však vytratí, když jeho babičku soudně vystěhují z domu, protože neplatila daně. Zároveň zjišťuje, že jeho parádní střílení sice není vhodné pro hokej, může být však velmi účinné při golfu.

Aby mohl Happy Gilmore koupit zpět babiččin dům, začne hrát profesionálně golf. S tím mu pomáhá trenér Chubbs, který ho přesvědčí k tomu, aby se zúčastnil místního turnaje. Happy na turnaji překvapivě uspěje a přestupuje na profesionální úroveň.

V cestě za absolutním vítězstvím mu však stojí favorit Shooter McGavin, kterého ztvárnil právě Christopher McDonald. Krátce před rozhodujícím turnajem umírá Happyho trenér, díky sympatické komentátorce Virginii Happy nakonec do turnaje nastupuje. Na ČSFD má film úctyhodných 65 %.

Christopher si ve filmu Rivalové zahrál hlavní zápornou postavu. „Nejlepší způsob, jak zahrát záporáka, je udělat to špinavým způsobem, ale pozvednout přitom hlavního hrdinu. Od toho padouši jsou. Vím, že nakonec půjdu dolů, protože to tak bylo napsáno, ale je prostě pecka hrát takové věci a moc jsem si to užil,“ dodává na závěr Christopher McDonald.

Nedávno vyšel na Netflixu Sandlerův nejnovější projekt, Kosmonaut z Čech, o kterém jsme psali již dříve. Adam Sandler v něm hraje astronauta na dlouhodobé sólové misi, kde se spřátelí s obřím mimozemšťanem, který je podobný pavoukovi. Podle ČSFD to však žádný velký úspěch není. Film má pouze 56 %.

Zatím není známo, o čem druhý díl filmu Rivalové bude. Víme jen to, že to bude zase pořádná dávka zábavy.

Autor: Nikola Strandová. Zdroj: People

Diskuze Vstoupit do diskuze
Přidat na Seznam.cz
Zakládáme si na tom, aby NašeTéma.cz bylo místem bezpečné diskuze. Přidávání komentářů do diskuze je proto dostupné pouze s účtem na Seznam.cz.

Pokud jste v článku zaznamenali překlep, nesrovnalost či chybu, neváhejte nám, prosím, napsat na email: tym@nasetema.cz. Děkujeme!

Reklama
Reklama
Reklama