Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Volby do Evropského parlamentu jsou sice až začátkem června, Danuše Nerudová ale nelení. Co může udělat dnes, neodkládá na zítřek. A stejně jako v případě těch prezidentských, i tentokrát sází také na známé tváře. Které to jsou?

„Nečekané, ale o to milejší setkání s Ondřejem Vetchým na přednášce Sympozia Evropská pro Evropu. Nejenom skvělí studenti, ale i Ondřej umí zlepšit celý den. Děkuji za pozvání a i všem studentům, že se o Evropskou unii zajímají,“ pochlubila se na sociální síti momentkou, kterou jí řada jejích fanoušků dost závidí.

Nejinak tomu je i v případě bývalé slovenské herečky, která se před lety s úspěchem vrhla na diplomacii. „S Magdou jsme v Brně probíraly Slovensko. Spěchala zpět do Bratislavy na demonstraci. A řekla to tam na plocho, tak jak umí. Fico se inspiroval u Orbána,“ napsala pro změnu k fotce s Magdou Vášáryovou.

„Spouštíme nový podcast a kromě zpěvu, pár německých slovíček a několika vtípků tam rozebíráme i spoustu důležitých témat spojených s Evropou,“ žertovala Nerudová ve studiu s Ivou Pazderkovou (44).

„Včera, v předvečer vstupu Česka do NATO, jsem měla tu čest setkat se s bývalým prezidentem USA Billem Clintonem. Právě za jeho vlády a díky úsilí tehdejší ministryně zahraničí Spojených států Madeleine Albright jsme se stali členy NATO,“ informovala na sociální síti po návštěvě Billa Clintona.

Do voleb zbývají ještě dva měsíce, a tak bude zajímavé sledovat, kým se Nerudová ještě pochlubí. A jestli jí to tentokrát konečně vyjde…

Reklama

Další články

Načítám