The King Tide: Z malé holky udělají mesiáše, i kdyby ji to mělo zničit

The King Tide: Z malé holky udělají mesiáše, i kdyby ji to mělo zničit | Fandíme filmu
VVS Films
Zobrazit další 2 obrázky
Okultní thriller sklízí skvělá hodnocení. Pusťte si trailer z Bohem zapomenutého ostrova.

Máte rádi okultní thrillery z uzavřených komunit (horory) jako Rituál, Třetí den, Půlnoční mši nebo Apostla? Pak jste tu na správné adrese. The King Tide nás zavede do další odříznuté komunity, kde věci běží tak trochu jinak. Život běží svým tempem, moderní civilizace sem příliš nepronikla, autority jsou daleko a nad osudy místních má moc víra v cosi vyššího. Ačkoliv, je to ještě víra, když na vlastní oči můžete vidět její nadpozemské výsledky?

Děj je zasazený na ostrůvek na východním pobřeží Kanady. Místní vesnička sotva přežívá, avšak to se změní ve chvíli, kdy moře na břeh vyplaví nemluvně. Miminko jen září a vychází z něj hojivá energie. Kdokoliv s dítětem stráví byť jen chvilku, okamžitě se mu vyléčí jeho neduhy. Po deseti letech blahobytu se adoptivní rodiče malé Isly musejí rozhodnout, zda dál budou brát v potaz blaho celé komunity, anebo konečně udělají to nejlepší pro samotnou dívku.

V hlavních rolích vystupují Frances Fisher, Clayne Crawford, Aden Young, Michael Greyeyes, Lara Jean Chorostecki, Kathryn Greenwood a Alix West Lefler. Film natočil Christian Sparkes (Vše pro syna), scénář napsali Albert Shin, William Woods, Kevin Coughlin a Ryan Grassby. The King Tide už byl promítaný loni na festivalech, odkud si odnáší kladná hodnocení. Recenzenti si pochvalují napínavé rozplétání tajemství, která komunita ukrývá, dobrou práci se skrývanými hrůzami a provokativní podobenství, jež v sobě příběh nese.

Zatím je na 26. dubna ohlášena kanadská premiéra, snad následně půjde film dál do distribuce. Zatím si pusťte trailer a koukněte na fotky.

Podklady a foto: VVS Films

Galerie: 3

The King Tide: Z malé holky udělají mesiáše, i kdyby ji to mělo zničit | Fandíme filmu The King Tide: Z malé holky udělají mesiáše, i kdyby ji to mělo zničit | Fandíme filmu The King Tide: Z malé holky udělají mesiáše, i kdyby ji to mělo zničit | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest